Nie no moze 2 zlote wybronia bo maja tyle gotowki na koncie jakby to przeliczyc na jedna akcje. Takze nizej jak 2 zlote nie spadnie :p A Ja tam dzis dokupilem 204 sztuki tylko na tyle mnie juz stac :p
Dnia 2021-06-14 o godz. 11:57 ~bystra80 napisał(a): > Nie no moze 2 zlote wybronia bo maja tyle gotowki na koncie jakby to przeliczyc na jedna akcje. > Takze nizej jak 2 zlote nie spadnie :p > A Ja tam dzis dokupilem 204 sztuki tylko na tyle mnie juz stac :p
nie masz siana :) idź do bociana :):):): i jeszcze żaba w promocji :):)
A tak na powaznie kurs spada bo sie ludziska wylamuja - obroty wciaz mizerne sa od kilkunastu sesji - sprzedaja bo mysle za odkupia taniej - tylko tutaj wejdzie jedna osoba z zasobniejszym portfelem i juz kursu nie dogonia. Nie wiem kiedy to sie stanie mam nadzieje ze dosyc szybko bo juz mi broda siwieje :p a jeszcze chcialbym pozeglowac troszke :p
Dnia 2021-06-14 o godz. 13:28 ~bystra80 napisał(a): > A tak na powaznie kurs spada bo sie ludziska wylamuja - obroty wciaz mizerne sa od kilkunastu sesji - sprzedaja bo mysle za odkupia taniej - tylko tutaj wejdzie jedna osoba z zasobniejszym portfelem i juz kursu nie dogonia. > Nie wiem kiedy to sie stanie mam nadzieje ze dosyc szybko bo juz mi broda siwieje :p a jeszcze chcialbym pozeglowac troszke :p
panie Bystra;:)
żeglarz ma mieć
-siwą brodę -ogorzały od gorzały ryj -liczne tatuaże o treści erotycznej -jedno oko -jedną nogę -jeden hak zamiast dłoni -choroby weneryczne wedle uznania:):) -inne cechy i dyssfunkcje jw -no i wierną załogę :):):):)
Spójrzcie na roczny wykres kursu , 5 zeta to i tak kosmos. Wyniki za pierwsze półrocze 2021 będą gorsze , sami informowali o kłopotach z dostawami , brak certyfikatu. I dobrze się nasza perła trzyma. Ale te 4,6 to chyba jednak możliwe, 7 zeta to za kilka lat.