Wybór jest, albo dziś po 13 albo w czwartek po być może 22-25 albo w poniedziałek po 40-50 na widłach pkcem. Gdyby nie to że brałem ponizej 10 za wszystko co miałem to teraz bym brał z radością po 13.
No i koło się zamyka niezdecydowani robią się zdecydowani windując kurs tak tworzy się owczy pęd,juz niebawem pkc i widły potem odcięcie i kurs może nawet 2x
Dnia 2021-06-14 o godz. 21:54 ~Obserwator napisał(a): > Racja, bez info idzie jak rakieta, a co będzie po epsi?
Po info prawdopodobnie będzie prawie pionowy wodotrysk a potem szybkie opadanie. Bo na giełdzie najwyżej wyceniane są marzenia, gdy marzenia stają się faktami następuje chwila euforii i szybkie przebudzenie.
Możesz podać spólkę z podobnym potęcjałem jak Saule, które ze swoim produktem może zrobić/zacząć przewrót w ogromym rynku światowym OZE i po informacji wejścia na giełdę zachowała się tak jak piszesz?
Dnia 2021-06-14 o godz. 23:10 ~nogi napisał(a): > Możesz podać spólkę z podobnym potęcjałem jak Saule, które ze swoim produktem może zrobić/zacząć przewrót w ogromym rynku światowym OZE i po informacji wejścia na giełdę zachowała się tak jak piszesz?