Troll Wiem Akurat pojawił sie w momencie zysków i nadania nowego ratingu.
Gosc jast tak zdeterminowany ze ta spolka to smieć ze skupuje akcje caly czas .
Nie robi tego za d. Ar.mo ani z dobrego serca
Nagle sie pojawił wiec to nie przypadek za dużo przypadków .
Firma super a jak pojawil sie zysk i rating AA+ to jest firma fuj
A co cie to obchodzi no bedzie bo kiedys musi dla mnie on nie ma wplywu na moje decyzje bo kupuje dlugoterminowo
Mnie interesuje tylko fakt ze pojawileś sie 3 tyg temu i z dziwnom determinacja zależy ci na tym by pisać ze jest źle .
To mnie tak zmotywowalo ze nie dosć ze kupilem juz ponad 2 razy tyle co mialem to dalej kupuje .
Każdy sobie sprawdza w co inwestuje tu tylko ulica z drobnica kieruje sie tym co tu pisza
Ja inwestując w spolkę ogromne pieniadze sprawdzam wszystko 3 razy . I mam pieniadze na życie i moge sobie trzymać akcje latami
A dlaczego miałoby nie być raportu? Ot tak zwilaliby sobie walne w którym jest zatwierdzenie sprawozdania finansowego za 2020?. Pomysl logicznie bo z tym masz problem
No bo czemu nie? Zadzwon do Prezesa i zapytaj zaplacz do słuchawki dlaczego? Panie Prezesue dlaczego nie dałeś Oan raportu? Tak ciężko zadzwonić i zapytać?Tak jak pisałem telefon parzy a raporty ze spolki masz i jest napisane kiedy miał być raport. Wisisz i kwiczysz jako jedyny. Prawdopodobnie reszta dzwoni i wie dlatego nie kwiczy tak jak Ty.
Nie publikowanie raportu to wielka plama na zarzadzajacych ta Spolka.Po przeczytaniu porządku obrad jest podany zysk,za 2020.r.w kwocie ok.31 milionów,który Zarząd rekomenduje na pokrycie strat z lat ubiegłych i z danych za 1 kw.2021.r.wynika że strata za lata ubiegłe to kwota ok.19 milionów.Nie rozumie dlaczego nie publikują tego raportu,ponieważ mają 11 milionów zysku i pewnie zalicza to w kapitał zapasowy.Jezeli się mylę to proszę o komentarz merytoryczny .
czego nie rozumiesz zafajdany człowieku że informacji które nie są poufne spólka ma obowiązek podawac akcjonariuszom??! Dlatego możesz dzwonić i sie pytać ale ty nie masz odwagi tego zarobić, za to na forum pod durnym nickiem potrafisz pluć na ludzi!!!