Wyróżniają się na tle konkurencji http://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/39500604,wan-w-ppk-w-i-kw-wzrosla-o-1-mld-zl-jest-blisko-1-8-mln-uczestnikow-knf
Siedzą w tym biznesie od ponad 20 lat. Zatrudniają świetnych fachowców i mają doskonałe wyczucie rynku i doświadczenie. Kilkanaście lat temu gdy nie miałem czasu osobiście zajmować się giełdą, powierzyłem im większość swoich oszczędności. Nie wiem jak Oni to zrobili, ale w ciągu trzech lat z powierzonego im kapitału wypracowali zysk, który był kilkakrotnie wyższy niż większość oferowanych w tym czasie przez banki lokat, obligacji skarbowych i tym podobnych inwestycji, uwzględniając w tym także inflację. Gdy odbierałem swoje pieniądze byłem bardzo mile zaskoczony i nawet makler z którym wtedy rozmawiałem mówił, że nie spodziewał się aż tak dobrego wyniku. Widać, że od tamtego czasu niewiele się zmieniło i fundusze Skarbca z czystym sumieniem można polecać wszystkim tym którzy chcą inwestować, a nie zawsze się na tym znają..
Dnia 2021-06-12 o godz. 07:28 ~aha napisał(a): > bez dystrybucji to sobie moga nafikac :) hehehehe > srodki płyną ale do konkurencji niestety
Po co komu w dzisiejszych czasach dystrybucja i dodatkowe koszty, kiedy większość z nas wszystkie sprawy załatwia online. Dla każdego średnio rozgarniętego inwestora liczy się przede wszystkim czas, dostępność i jak najwyższy zwrot z zainwestowanego kapitału, a tutaj SKARBIEC od wielu lat stoi na podium i jest nie do pobicia. Konto podobnie jak na XTB można założyć w kilka minut i od razu rozpocząć inwestowanie. Idea jest genialna, bo poszczególne fundusze dodajemy do koszyka tak jak towar w sklepie. W przypadku każdego z oferowanych funduszy możemy również w przejrzysty sposób zapoznać się z obecnymi i historycznymi wynikami, instrumentami w jakie inwestuje, a także z osobą zarządzającą. Oni są lata świetlne przed konkurencją i średniowiecznym modelem dystrybucji wielu innych towarzystw inwestycyjnych czy PPK