• Grane pod Q2? Autor: ~Czaj [89.64.44.*]
    Zaczyna to wyglądać fajnie. Gramy pod Q2?
  • Re: Grane pod Q2? Autor: ~Pawcik [185.161.95.*]
    w moim odczuciu nic nie jestem jeszcze grane.
    Nadal marazm, ciężko stwierdzić czy będzie szło w dół pod kątem dalszego negatywnego sentymentu czy już w lekko w górę pod kątem lepszych wyników za Q2.
    Jakakolwiek zła informacja znowu spowoduje spadki, dobra pomoże w lekkich wzrostach = sugeruje z kupnem czekać na walne i do wyników za Q2 bo w przeciwnym wypadku znowu będzie płacz i lament. Jak akceptujecie ryzyko to dobry moment na kupno jeżeli wierzycie w lepszy zysk za 2 kwartał.
  • Re: Grane pod Q2? Autor: ~Hmmm [87.199.44.*]
    Chyba każdy wierzy w lepszy zysk, który będzie wynikał chociażby a odroczonego popytu przez zmarznięte grunty w Q1. Ty nie? Tak jak pisałem, spekulacyjne będziemy rosnąć pod Q2 i raport zweryfikuje oczekiwania. Później pod Q3 będzie powrót powyżej 20pln.
  • Re: Grane pod Q2? Autor: ~Czaj [89.64.44.*]
    Też myślę, że powinno być lepiej. W przeciwnym razie chyba rzeczywiście będzie mniej ciekawie, bo gorsze wyniki nie będą wtedy niezależne od geo (np. pogoda). Swoja drogą przy obecnej wycenie zyski na poziomie 8-10 mln byłyby całkiem dobre. Wtedy za Q2-4 wystarczy po 2.5-3 mln (co patrząc na ubiegły rok nie jest trudne).
    A jak się rozwiną to w przyszłym roku i dalej to będzie ogień
[x]
GEOTRANS -1,02% 5,82 2025-09-19 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.