ja akurat po tyle sprzedalem... bylo to do przewidzenia ze kurs musi skorygowac ostatnie pokazne wzrosty... na razie jest podwojny szczyt i najmniejszy wymiar "kary" to korekta kursu do okolic 4.5
Slabe perspektywy z wynikami na kolejne II kwartaly to i ludziska powoli wychodza znuzeni marazmem. Ale spokojnie za chwilke cos sie ruszy - wszystko co najlepsze przed nami :)
Wez troszke na wstrzymanie - kurs spada poniewaz Ci co liczyli na wystrzal na Atene sie nie doczekali - tutaj nie bedzie zadnego wystrzalu jak na Asbisie czy Bumechu obecnie - choc bym sobie tego zyczyl - ale spolka ma naprawde dobre perspektywy - sam posiadam tutaj 100 % mojego kapitalu i co z tego ze kurs sie obsuwa - nie mam zamiaru sprzedawac - swiadectwa odzyskali i ogolnie stracili 3 miliony - pewnie z czego wszystko odzyskaja bo wypelnia ten kontrakt w przyszlosci.
Dnia 2021-10-27 o godz. 14:02 ~bystra80 napisał(a): > Wez troszke na wstrzymanie - kurs spada poniewaz Ci co liczyli na wystrzal na Atene sie nie doczekali - tutaj nie bedzie zadnego wystrzalu jak na Asbisie czy Bumechu obecnie - choc bym sobie tego zyczyl - ale spolka ma naprawde dobre perspektywy - sam posiadam tutaj 100 % mojego kapitalu i co z tego ze kurs sie obsuwa - nie mam zamiaru sprzedawac - swiadectwa odzyskali i ogolnie stracili 3 miliony - pewnie z czego wszystko odzyskaja bo wypelnia ten kontrakt w przyszlosci. > > Milego dnia.
Nie ale nie lubie sledzic kilku spolek na raz :) - poza tym jakie jest prawdobienstwo ze Atende zbankrutuje - oczywiscie moze miec slabszy okres - ale to w i tak sie z czasem wszystko wyprostuje - spie spokojnie :)
Na innych spółkach się zarabia a tu się traci. Mam 12 spółek i tylko na Atende się obsuwam. A pieniądze są przecież najważniejsze. Na giełdzie oczywiście.
Dnia 2023-06-28 o godz. 10:43 ~Masakra napisał(a): > Tu się nic nie dzieje. Sam jestem już grubo zawiedziony tą spółką :(
A ja nie. Sprzedałem po oszustwie z certyfikatem - zarobiłem, kupiłem i sprzedałem pod dobre wyniki I kw 2023 - zarobiłem, teraz znowu kupuję bo spadło i technicznie widzę pozytywną formację długookresową - zarobię. Jak amen w pacierzu.