Ostatnio gdy mnie ktoś spytał w co inwestuje nie mogłem sobie przypomnieć nazwy tej firmy. Dlaczego? Dlatego, że ostatnie miesiące, kwartały nie dzieje się nic wartego zapamietania. Więc i nazwy zapomnialem. To co moi znajomi w niedoli ITL puszczamy wszystko w diabły czy tu jeszcze coś cokolwiek będzie się działo? Co to za ruleta która wciąż się kręci a nie podaje wyniku.
Tutaj potrzebna jest zmiana akcjonariatu, wejście kogoś większego bądź przejęcie by coś ruszyło. Zobaczcie jak obstawiony zleceniami sprzedaży jest papier. Ciągle jak coś zaczyna lekko podskakiwać to jest sypanie.
Myślisz? Ostatni Mohikanin niedawno pomachał nam łapką. Myślisz że przyciągnie spowrotem szwagra? Dziwne było by gdyby się tak przesiadali. Ćwierćin zawsze mówił że to nie ruszy.
A może InteliWise zacznie współpracę z Panasonic w kwestii autokorekty w języku polskim?. Nie rozumiem też dlaczego ja do Bixby mam mówić po angielsku,co?
Przepływy zależą od naszej woli. U niektórych moga być mocno na plus.W inteli spoko. A Pan Szymon chyba już na wakacjach. O podatku tym razem zapomniał:). Co ten covid robi z ludźmi:)
.....