ale sygnały pytona Ważydrąga są sprytne poza tym na swoim Facebooku (widziałem to) Kłusek umieścił plik w którym mówi że skuteczną metodą pomocną w podejmowaniu trafnych decyzji inwestycyjnych jest ,, chlanie piwera albo nawet chlanie wódy" gdyż jego zdaniem,, chlanie wina to tylko półśrodek"
Kłusek to mózg!!! kiedyś czytałem jego komentarze w Parkiecie prowadził rubrykę zwróć uwagę jak coś wytypował to szł do góry jak rakieta teraz ccenergy też pojdzie
Ja zrealizowałem zyski na zboczu spadkowym, i pomału dobieram znowu na promocjach ;), Tu jeszcze będzie dobrze, ale na razie nie wiadomo kiedy. teraz to był spontaniczny spin i gawiedź się zleciała bo rosło. Ale jak przyjdzie konkretne info to będzie pod 6,0 PLN. Zobaczymy po 24.06 - po walnym, może czymś zaskoczą poza agendą walnego.
AT na tej spółce jest o d...ę wytłuc XD. Tu trzeba czekać na sygnał z pałacu w Koszewku. Wtedy się zacznie Yazda. Kłusek, Jackowski i inni wróżbici mogą sobie z kart lub fusów wróżyć, jak Staszek nie powie że jedziemy, to będą tylko "żabie podskoki"
A Staszek to jeszcze jakieś lody kręci, czy już zupełnie zdziadział? Jak w 2010 przejmował Karen i zmieniał szyld na CCE to planował zakupy kopalń w Rosji i przepowiadał że CCE to będzie jedna z największych firm na GPW.