mnie to tylko ostatnio zastanawia ze wolumen sie pojawił i kto tyle tego ma ze tak zaniża i wywal a zarazem ktoś koszyczek podstawia.. A wczesniej chetnych na K nie było .. Czas pokaże....
i tylko dodam że też mam tego sporo od niedawna i nie zamierzam się szybko pozbywać, wg mnie jak wyjdzie zorro to może być dobra spółka dywidendowa na lata, będą mieli dostęp do licencji od Cyber Group Studios więc mogą latami robić gierki które z kolei będą latami przynosić dochody, ale wówczas wycena będzie min xx razy wyżej
wg mnie to oszuści co obiecują co rok coś nowego i nic poza naciąganiem naiwnych nie robią ( poczytaj espi i sprawozdania)
co jakiś czas robią sztuczny ruch żeby podpalić ulicę i złapać leszczyne ale już mało kto się nabiera- patrz ruch na papierze
A dywidendę przepisz na wnuki, na dziś minus, który przy takim zarządzaniu będą odpracowywać dekadę
a nie myślisz że szukają pierwszego hita po prostu ? takiej spółeczce wystarczy jeden pierwszy dobry produkt, a raczej z dobrą sprzedażą. No i tak jak czytałem to raczej oni są wydawcą niż producentem to też trochę stawia ich w specyficznym miejscu. Co do komunikacji z akcjonariatem to idzie im jak po gruzie..może się wybiore na to walne