• Short jak nic. Autor: ~Benio [87.101.73.*]
    Widać, jak uwalają kurs, zaniżając prawą stronę. I niech mi tu nikt nie mówi o wyprzedaży.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.101.73.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Short jak nic. Autor: ~Benio [87.101.73.*]
    Jeżeli Pieczykolan nie sypie, to kto niby ma tyle akcji, żeby non stop wywalać tysiącami przez ileś tygodni. Przecież równie dobrze mogli zrobić podbitkę i wywalić na górce. Dlaczego komuś zależy na jak najniższym kursie? Odpowiedzcie sobie sami. Short, short i jeszcze raz short! Najpierw w dół, potem w górę.
  • Re: Short jak nic. Autor: ~Krzysio [37.30.25.*]
    Przecież Baton już tobie odpowiedział,że jest niezadowolony ze spółki i wychodzi z papiera. Jego święte prawo.
    A ty słuchaj ludzi, którzy niby to kupił za grosze, a nie sprzedali na górce, jak qubic latał po 9zł. Nie zrealizowali 1000% zysku? Oczywiście że to zrobili, a teraz dogadali się jeszcze z kimś i otworzyli short na górce, po czym uwalają kurs od kilku miesięcy.
    Tylko 2 razy w mojej wieloletniej "karierze" udało mi się kupić na samym dołku i sprzedać na samej górce i to na 2 różnych spółkach.Wiele razy sprzedawałem dużo taniej od szczytu. Poza tym,może Baton ma inny lepszy pomysł na kasę z tej spółki.Myślę,że już niewiele mu zostało.
    To co kupili, wywalają. Proste. Przecież tutaj, w wolnym obrocie, jest tylko kilka mln akcji. Skąd niby przez te wszystkie miesiące braliby kolejne setki tysięcy papierków. A wszystko zaczęło się w okolicach kiepskiej premiery CP2077
    Gdzieś to mam co oni robią.Dzięki nim kupuję ,moim zdaniem, po atrakcyjnych cenach,zresztą nie tylko ja tak uważam,spójrz na popyt.
  • Re: Short jak nic. Autor: ~Lel [178.235.169.*]
    Ogólnie beka, bo firma ma zyski, Untold Tales na własność nawala kolejne gierki, praktycznie co miesiąc jest premiera, marketing działa bo pompuje ytuberów. Po prostu prezio ma kompletnie w dupie komunikację z akcjonariuszami i to wystarczy by kurs leciał na ryj XDDDD
  • Re: Short jak nic. Autor: ~Meh [178.235.169.*]
    jakby Baton miał 500k akcji to by na walnym brylował nie na bankierze
    Może czuje się samotny i chce se pogadać :))) albo gra fair z wami i mówi co robi i zrobi.
  • Re: Short jak nic. Autor: ~nieshort [95.160.228.*]
    Brak w rejestrze krótkiej sprzedaży
    https://rss.knf.gov.pl/RssOuterView/faces/start2OuterView.xhtml

Krótko i na temat.Nie zdziwiłbym się gdyby dzisiaj skończyło się na zielono :)
  • Re: Short jak nic. Autor: ~Sz [5.173.252.*]
    Jak baton skończył swój spektakl to możliwe.
    Wystarczy, że trzymasz się granicy i nie musisz niczego zgłaszać. Pewnie robi to jakaś silna grupa. Jeden sypacz musiałby się ujawnić.
    Ale beczysz, jak dziecko z kolką.Załóż w końcu spodnie,wyłącz notowania i się ogarnij.
    Dnia 2021-06-10 o godz. 12:06 ~Krzysio napisał(a):
    > Ale beczysz, jak dziecko z kolką.Załóż w końcu spodnie,wyłącz notowania i się ogarnij.

Nie mogę wyłączyć, bo cały czas dokupuję :) Mały dołek dołków, baton mięknie, opór coraz większy, a Ty mi każesz wyłączyć notowania :)
  • Re: Short jak nic. Autor: ~wik [188.146.36.*]
    Moim zdaniem przewalają z wora do wora na coraz niższych poziomach. Celowe zbijanie kursu i tyle, zawsze wtedy ktoś pęknie i odda ze stratą.
  • Re: Short jak nic. Autor: zeglarz [77.111.247.*]
    No ja przyznaję że nie wytrzymałem ciśnienia ... i dobrałem ...
[x]
QUBICGMS 0,00% 0,73 2026-05-27 09:38:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.