Jeżeli Pieczykolan nie sypie, to kto niby ma tyle akcji, żeby non stop wywalać tysiącami przez ileś tygodni. Przecież równie dobrze mogli zrobić podbitkę i wywalić na górce. Dlaczego komuś zależy na jak najniższym kursie? Odpowiedzcie sobie sami. Short, short i jeszcze raz short! Najpierw w dół, potem w górę.
A ty słuchaj ludzi, którzy niby to kupił za grosze, a nie sprzedali na górce, jak qubic latał po 9zł. Nie zrealizowali 1000% zysku? Oczywiście że to zrobili, a teraz dogadali się jeszcze z kimś i otworzyli short na górce, po czym uwalają kurs od kilku miesięcy.
Tylko 2 razy w mojej wieloletniej "karierze" udało mi się kupić na samym dołku i sprzedać na samej górce i to na 2 różnych spółkach.Wiele razy sprzedawałem dużo taniej od szczytu. Poza tym,może Baton ma inny lepszy pomysł na kasę z tej spółki.Myślę,że już niewiele mu zostało.
To co kupili, wywalają. Proste. Przecież tutaj, w wolnym obrocie, jest tylko kilka mln akcji. Skąd niby przez te wszystkie miesiące braliby kolejne setki tysięcy papierków. A wszystko zaczęło się w okolicach kiepskiej premiery CP2077
Ogólnie beka, bo firma ma zyski, Untold Tales na własność nawala kolejne gierki, praktycznie co miesiąc jest premiera, marketing działa bo pompuje ytuberów. Po prostu prezio ma kompletnie w dupie komunikację z akcjonariuszami i to wystarczy by kurs leciał na ryj XDDDD