Nie chcę gasić waszego hurra optymizmu bo też chciałbym, żeby to się ziściło, ale wystarczy spojrzeć na akcjonariat żeby wiedzieć, że prawdopodobnie nic z tego nie będzie. Większość ma TDJ i skoro do tej pory nie było dywidend to znaczy, że to nie jest w ich interesie. No chyba, że wyjątkowo mogą sobie na to pozwolić w tym roku bo nie mają jakiś większych inwestycji czy przejęć w najbliższym czasie.
kiedys bylo nawet 52 gr jak tdj bedzie przeciwny to niezle o sobie dadza swiadectwo a jak nie chca to niech zarzad sie tlumaczy na co potrzebuje kasy , i tak nic z nia nie robia i sie ciesza ze lezy w kasie smieszne, oszczedzaja na hali fabrykach capexie i ludziach to niech placa jak nie umieja inwestowac
Nie mam już co sypać wyszedłem. Myślałem że jak sprzedam i po takim infiechoc z 10 % urośnie tyle co ma być niby ta dywidenda. Choć tej ma 54 % akcji i to oni zdecydują. Życzę wam tej dywidendy za to kiszenie..
dzieki Car, wybacz docinki wymeczli i Ciebie i wszystkich to jest ich CSR ktorym sie tak chwala i zakladaja fundacje a pozostalych akconariuszy traktuja jak dawcow kapitalu masakra
nigdzie, kazdy moze sprzedac, zgadzam sie ja jestem wkurzaony ze maja perspektwyw , rynek i mozliwosci i nic z tym nie roba, zostaje tu tulko dlatego ze mimo wszystko cos z tym zrobia i teraz w perspektywnie 5 lat sie sowicie odkuja
Ja mam czas dzieci mi nie płaczą w domu, a poza tym jeszcze nigdy nie wyszedłem ze spółki value ze stratą... Ustawiłem swoje 100k za 1.42 i za tyle kiedyś oddam...
ja tu obstawiam realny ff w okolicach 4 m akcji max reszta pobolowkana i nikt w takich okolicznosciach nie bedzie wychodzil przy tak smiesznej cenie jak przejdzie dywka to papier wybije pow 1,6 z czasem a pozniej.....to juz zakezy czey prezes ma jakiejkolwiek ambicje bo poki co to ZADNYCH efektow BD zamet i innych
Wiecie co. Jakis czas temu byłem na lentexie. Zaczyna mi to cholernie przypominac tamtą spółkę. Kurs sztywny jak przescieradło w niedziele u teściowej.. Nic go nie rusza ani w góre ani w dół.. I tez wszyscy tam sie wkurw...ą ze taka dobra spółka a nie rosnie.
Nie porownalbym tego. Lentex ma kapitalizcje wyzsza niz wartosc ksiegowa to 1. Po 2 gie to dosc sporo odbilo przez ostatni rok. Zamet ciagle spada 3 rynki. Zamet to jednak rynek ktory fake nadzieje akurat teraz. 4 chyba najwazniejsze info o dywidendzie pewnie bedzie impulse. Nie wiem. Siedze na tym z pol Roku wzialem zamiast vistala... Patrzac na sesje ktorej byly wstecz te ostatnie daja nadzieje. Zobaczymy.