Pytanie było o pipeline. Jest wiele info, ale nawet chyba zbyt wiele i żadnych konkretnych dat. Nie jestem trollem, lecz akcjonariuszem i niecierpliwy mnie brak tychże danych. Miał być lada chwila ACS, a okazuje się, że rzucili wszystkie prace na rzecz StarGate. Jednakże również cierpliwie czekam. Mam nadzieję, że owoce będą słodkie o dojrzałe, chociaż na jesień.
Jesień, ale którego roku? Też jestem akcjonariuszem i podobnie jak Tobie średnio mi się podoba brak dokładnej daty ACS, nie wiadomo co z innymi grami, jak np. POSTAL, House Flipper iid.
Jako akcjonariat powinniście wiedzieć, że spółka w bardzo ograniczony sposób dzieli się wiadomościami. Na ten moment sporo przesunięte na 2022. Prawie rok już tu siedzę i bardzo mi dobrze :) Można nauczyć się cierpliwości :D
Ja siedzę od grudnia 2019 - pierwsze zakupy robione po 13 zł. Cierpliwości już się nauczyłem tutaj w wystarczającym stopniu. Oczywiście siedzę i ani myślę sprzedawać. PD2, Było Sobie Życie, HF, ACS, SG ... - oczekiwania są duże.