• redan Autor: ~dlugi [85.117.29.*]
    najwiekszy dziad na gieldzie
  • Re: redan Autor: ~Jolka [83.22.5.*]
    Może i dziad ale największy to znaczy że nie byle kto! Taki dziad jest lepszy od tego który jest małym dziadem. Ja tam się tylko zajmuję dokupywaniem tego dziada bowiem jest teraz tanio. Będzie zwyżka 5 krotna to jest zysk 500%. No nie?

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.161.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: redan Autor: ~wuj91 [91.198.217.*]
    Dnia 2021-06-28 o godz. 11:59 ~Jolka napisał(a):
    > Może i dziad ale największy to znaczy że nie byle kto! Taki dziad jest lepszy od tego który jest małym dziadem. Ja tam się tylko zajmuję dokupywaniem tego dziada bowiem jest teraz tanio. Będzie zwyżka 5 krotna to jest zysk 500%. No nie?
    >

było już coś takiego..........
    z cudownym rozmnożeniem ryb i chleba :):):):)
    powodzenia:)
  • Re: redan Autor: ~Rost [31.183.175.*]
    Kupuj , kupuj ...
  • Re: redan Autor: ~Jolka [80.49.238.*]
    No i kupuję i bez tej rady. Jak to się mówi uparcie i skrycie.
  • Re: redan Autor: ~Optymista [213.216.84.*]
    Bardzo ciekawie się nasz Redan zachowuje...analogicznie ....stagnacja a potem górne widły jak już nikt nie chce oddawać na tych poziomach...

• Re: redan Autor: ~Adaś [37.30.117.*]
    tak tak siebie pocieszaj , ja skreślam to badziewie z listy obserwacyjnej nadaje się do kosza ciau
  • Re: redan Autor: ~Optymista [31.0.59.*]
    Każdy ma wolny wybór ...tu byli tacy co pieli z radości jak wychodzili przy 20 groszach ...ja sobie trochę poszperałem co czeka jeszcze Redan w perspektywie kilku miesięcy, a poza tym jest jeden fakt , który świadczy o tym , że tu będzie wyżej, ale to już każdy sobie może sam wyczytać z ogólnodostępnych informacji...
[x]
REDAN 0,00% 0,05 2025-05-02 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.