dla dlugograjacych nie jest zadna tajemnica ze exol jest firma ktora nie jest zagrozeniem dla wlozonego w nia kapitalu malo takich firm na gpw zwlaszcza dla niecierpliwych tutaj ruch w gore to tylko kwestia czasu natomiast kazdy chcialby wiedziec jaki to czas tydzien miesiac osobiscie sklaniam sie ku opcji zewe wrzesniu powinna nastapic hossa na exolu
Oooooo exol troll nr 1 się pojawił ha ha ha. Przy 2,9 twierdziłeś, że spadnie ha ha ha teraz przy 3,2 co ciekawego wymyślisz ??? Szybko zwal do 2,9 chętnie dobiorę i poczekam na kilkaset procent zysku, a ty dalej na smyczy pana pisz bzdury na bankierze bo więcej nic nie możesz, natomiast ja znów lecę do ciepłych krajów i pośmieję się z ciebie pijąc drinki pod palmami. Dzięki takim jak exol zarabia się krocie na bananowej, czym więcej wyją na spadki trolle to znak kupuj bo mocne i zarobisz krocie tym bardziej na takiej perle ja PCX tutaj od 3Q to będzie rajd na północ !!!
Pierwsza zasada Exolku to nie obrażaj. Po drugie to spadki tutaj już były i mogę się o to założyć, a żem honorowy to o nie bój się o ewentualną wygraną. Słowa dotrzymam!