Tak też myślę, wypłacona dywidenda i wyciągnięcie z ładu korporacyjnego w celu połączenia spółek w jedną (nie można było połączyć póki CAC PV był, bo 10% nie należało do Novavis SA)
Generalnie Stachura jest w większości właścicielem Novavis SĄ i nie ma interesu w kiwaniu akcjonariatu bo tutaj za wiele go nie ma. Free float poniżej 20%.
Jeszcze ,że o rozjechaniu dróg Żaka i Stachury pisałem rok temu jak widać wszystko idzie w tym kierunku mimo wszystko ,że pakiet kontrolny należy do NVG
Dnia 2021-06-08 o godz. 19:28 ~Bartek napisał(a): > Generalnie Stachura jest w większości właścicielem Novavis SĄ i nie ma interesu w kiwaniu akcjonariatu bo tutaj za wiele go nie ma. Free float poniżej 20%.
Dnia 2021-06-08 o godz. 19:28 ~Bartek napisał(a): > Generalnie Stachura jest w większości właścicielem Novavis SĄ i nie ma interesu w kiwaniu akcjonariatu bo tutaj za wiele go nie ma. Free float poniżej 20%.
Buhahahahahaha alem mam ubaw !! A skąd taką informacje wziąłeś ? matiza ci to powiedziała czy może taomala Buhahahahaha
No nic, pseudo biznesmenie z Krosna, żeby udowodnić Ci jak wątpliwy jest twój intelekt.
Stachura posiada prawie 66% akcji (nie ponad, żeby nie wchodzić w wezwania) NVG. Tym samym kontroluje spółkę, która jest w 56% właścicielem NVV (Voolt) oraz posiada jako Marshall 19% akcji. Co przekłada się na kontrolę pośrednio i bezpośrednio około 75% udziałów NVV.
Więcej z Tobą dyskusji nie podejmuję. Dobrej nocy, a Matrixom pracowitej nocy.
żenujący poziom wiedzy, szkoda nawet dyskutować, Zapytam tylko, ile % akcji nvv posiada bvg ? Dla ułatwienia podam, że 56,76% Ale pamiętajcie i cieszcie się tym, następny raport będzie lepszy, nawet bez cac pv buhahahahaha Ubaw po pachy