• Ile macie akcji? Autor: ~Szczery [31.0.58.*]
    Ja pakiet 500 szt. Póki co.
  • Re: Ile macie akcji? Autor: ~Szczery [31.0.58.*]
    W planach w zależności od raportu za Q2 ewentualny double
  • Re: Ile macie akcji? Autor: ~aha [188.65.43.*]
    200
  • Re: Ile macie akcji? Autor: ~lukee [37.47.14.*]
    ja troszkę więcej niż szczery, ale nie chce mi się logować na 2 rachunek i sprawdzać ,
    powiem szczerze że jakoś ten początkowy spadek na 25 mi chęc kupowania odebrał a teraz jakos mam co mam ale entuzjamu mi chwilowo zabrało do spólki i po 25 nie dokupiłem a teraz mam nawet na plusie ale nie dokupuje,
    Nie będe dokupował już ale tego pakietu też nie sprzedam (przynajmniej tak na teraz to wiedze)
    Chwilowo zresztą całą gotówkę władowałem w astaratę bo jak zobaczyłem że mają skupić do 50% akcji za cenę do 125 to pomyślałem, że tu powinny być w średnim terminie spore wzrosty, wiec nawet nie mam gotówki żeby dokupić.
  • Re: Ile macie akcji? Autor: ~Jacques [78.11.159.*]
    tysiac, ale zastanawiam sie czy nie nabyc kilka tysiecy wiecej...

Spolka ma ogromny potencjal, a rolowanie dlugu tylko pokazuje jak swietnie finansowo sobie radza. Dodam, ze dlug sie zmniejsza.
    Trudno przewidziec jak Legimi International bedzie sobie radzic, ale wieksze zagrozenie widze w Empiku, a raczej ofercie Empiku.
    Szczerze mowiac wystarczy urzadzenie do czytania w ofercie, umowa z wiekszym wydawnictwem i Empik wyprzedza LEgimi...
  • Re: Ile macie akcji? Autor: ~Śledź [87.205.153.*]
    ja mam 25
[x]
LEGIMI 4,11% 30,40 2026-05-27 12:08:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.