1. Dlaczego nie zostaliśmy poinformowani o zakończeniu lub przedłużeniu certyfikacji gry Alter Cosmos. ESPI o rozpoczęciu było, więc powinno być o zakończeniu (MAR). Jak w danej chwili wygląda sytuacja certyfikacji danej gry?
2. Dlaczego nie zostaliśmy poinformowani o zakończeniu lub przedłużeniu certyfikacji gry Counter Terrorist Agency? ESPI o rozpoczęciu było, więc powinno być o zakończeniu (MAR). Jak w danej chwili wygląda sytuacja certyfikacji danej gry?
3. Dlaczego nie zostaliśmy poinformowani o odstąpieniu od House of Secrets, skoro zostaliśmy poinformowaniu o rozpoczęciu prac nad grą? (MAR)
4. Co się dzieje z grą Mad Age & This Guy i dlaczego nie jest dostępna w sklepie Nintendo i dlaczego niesprawny link dalej wisi na stronie SF?
To te z lżejszych pytań. Heavy hitter'y zostawiam na później.
Ja mam bardzo proste pytanie, mianowicie jaki % przychodów ze sprzedaży stanowiły otrzymane zaliczki a jaki wpływ ze sprzedaży hitów takich jak Saboteur? Druga kwestia to recoup kosztów przy umowach wydawniczych. Czy umowy to przewidują i w jakiej wysokości? Jak gra Farm Expert 2018, w wersji mobilnej mogła się sprzedać w liczbie 2,5 miliona kopii skoro jest to gra darmowa? Czy kolejne spółki tej "grupy kapitałowej" pójdą śladami GR Games tzn. czy w przypadku ambitniejszych projektów będą tworzone nowe spółki w których taka gra powstanie, w których udziały obejmie Simfabric na poziomie kilku - kilkunastu procent a resztę obecny zarząd tj prezes i przewodniczący RN Simfabric?
Muszę podbić ten wątek, bo ktoś ewidentnie dostał histerii i spanikował po przeczytaniu moich pytań i pytań użytkownika ACS. Może to nawet Emil/Julka lub jakiś ich znajomek stracił kontrolę nad sobą ze strachu, że ludzie zaczną szperać i dopytywać na własną rękę po przeczytaniu tych pytań. Coś musi być na rzeczy, bo jeszcze nigdy nie widziałem takiej reakcji na post.
Bardzo ciekawe zjawisko. Większość wpisów nie gromadzi nawet połowy z tej liczby reakcji. Zresztą bardzo szybka próba zbicia tego wątku. Zero merytorycznej polemiki. Czyżby zostały tu same boty?
Ta przedziwna ilość dislike'ów tylko pod jednym moim komentarzem z wątku, to skutek źle skalibrowanego bota atakującego w chwili użycia jedynie ostatni komentarz wątku, czysta amatorszczyzna, bo takie rzeczy załatwia się jedną linijką kodu. Ktoś postanowił użyć bota po poście z moimi i Twoimi pytaniami. Ten wątek ewidentnie teafił na wrażliwy nerw. Tak mi się wydaje, ale dowodów nie mam.
Nigdy SimFabric nie odpowiedział na żadne pytanie dotyczące spółki.
Na chatach na Strefie tez przepuszczają wyłącznie wygodne pytania.
To jest absolutny dramat ta spółka
Najbardziej śmieszy mnie, kiedy "inwstorzy" SF piszą "zapytaj o to spółke", "dlaczego nie wyślesz do nich maila". Ci ludzie są całkowicie oderwani od rzeczywistości.
Re: oj pietrek,pietrek~Piotr2021-04-27 13:44:IP 89.8.153.*
Dodam tylko, że wychodząc wtedy z GO wszedłem w SimFabric i odrobiłem stratę w kilka dni. Mamy teraz analogiczną sytuację, gdzie GOP spada tragicznie w dół, a SimFabric od kilku sesji na zielono (po falstarcie z niespełnionymi obietnicami premier, choć te są niby w drodze). Więc może warto wejść w SF? Nikogo oczywiście nie namawiam do sprzedaży czy kupna, nie jestem też analitykiem giełdowym.
~Piotr2021-04-27 13:44:IP 89.8.153.*
Dodam tylko, że wychodząc wtedy z GO wszedłem w SimFabric i odrobiłem stratę w kilka dni. Mamy teraz analogiczną sytuację, gdzie GOP spada tragicznie w dół, a SimFabric od kilku sesji na zielono (po falstarcie z niespełnionymi obietnicami premier, choć te są niby w drodze). Więc może warto wejść w SF? Nikogo oczywiście nie namawiam do sprzedaży czy kupna, nie jestem też analitykiem giełdowym.