ZATARA ostatnio ladnie napisal - poczytaj. A kurs przeciez wzrosl z okolic 50. Na razie pewnie wiecej nie pojdzie. Dopiero po wynikach albo blizej premiery.
Prawdziwy kurs bedzie sie liczyl po dwoch kwartalach po premierze oraz ogloszeniu nowego projektu.
Zdajesz sobie sprawę jak bardzo irytujący jesteś? Myślę, że wszyscy maja już ciebie tutaj dość marudo o pseudo znawco. Nie masz pojęcia jak się zachowa kurs. Akcji jest tak mało, a premiera za rogiem, że wystarczy kilku z grubszym portfelem i skończy się to kiszenie.
Jak się denerwujesz wystarczy nie czytać nielubianych postów. Cofnij się kilka miesięcy temu i poczytaj "irytujace" komentarze Tomka a zauważysz jak doskonale przewidział trend boczny i spadek do poziomu 50. Nie zawsze się zgadzam z tym co pisze Tomek ale to jedna z nielicznych merytorycznie wypowiadających się osób na forum bo pajaców tutaj niestety nie brakuje.
No wlasnie. „Wystarczy kilku grubszych”. Tylko ich nie ma jakbys moze nie zanotowal. Jak beda to bedzie popyt o ktorym pisze i kurs wzrosnie. Ale ich nie ma i niewiele wskazuje ze sie to zmieni na dniach. Czy moze jest inaczej? No wlasnie.
Moje posty sobie pomijaj i bedziesz zyl w swojej bance.
A gdzie komentarze tych oglądających? Wczoraj jak patrzyłem to było 14 komentarzy w tym chyba 4 to odpowiedzi Carbona.
Ludzie oglądają i nie mają nic do powiedzenia?
Czy mam buga w aplikacji YouTube?