Rosło mocno, to i spadło. Dziś znowu w górę. Z innej beczki - przedłużałem dziś prenumeratę wyborczej o kolejny rok, cena rok do roku +50% (doszły jakieś tam bonusy) - jako prenumerator mogę nie do końca być zadowolony, ale jako akcjonariusz wiem, że Agora robi dobrą robotę :)
Przed pandemią kosztowało w okolicach 12. A teraz kina ciągle działają na pół gwizdka, więc nie ma powodu by było po tyle samo. Stabilne 10 to bardzo dobry kurs. Osobiście spodziewałem się tego dopiero w wakacje.
W sumie to ciekawi mnie jak to się odbywa. Bo siedzieć i obserwować żeby tylko hejtować to naprawdę trzeba mieć specjalne predyspozycje. I czy takie wpisy mają wpływ na kupno akcji? Hmmm...
To troll, opłacany przez "dobrą zmianę". Są tutaj na forach ludzie piszący merytorycznie, dzielący się swoimi opiniami i są tacy jak roland, iluminata, nie znający powodu hejtu itd, ale mający zlecenie hejtowac wszystkie wpisy,które dotyczą czegoś pozytywnego o Agorze. Strzelam, ale liczę, że to gdzieś 20 groszy od wpisu. Nie ma sensu tego analizować, choć Ci goście nie wiedzą, że gdyby nie Agora mielibyśmy chyba tylko Neeswekk z niezależnych gazet.
Widzisz mały zakompleksiony człowieczku, jak kompleksy i jad wyszedł z twego wpisu. Ja w przeciwieństwie do ciebie nie życzę ci aż tak źle, nie śmiałbym nikomu w twarz rzucać takich życzeń. Po prostu i tak dostajesz w kość od życia, że co ci tutaj dodawać zmartwień. Pewnie nadwaga, nieudany związek, marny wygląd, zero perspektyw na przyszłość itd itp. Nie siedź na forum i nie zaśmierdzaj go jadem. Przecież złość czy wkurw najbardziej dotyka nas, tego co to robi. Warte to tych parę groszy, co sobie tak tu dorabiasz na hejtowaniu. Dla zasady. Nie podoba ci się Agora, nienawidzisz tej spółki, tego co ona sobą reprezentuje , bo napawacie się nakręcaniem nienawiści, spiralą wyzwisk itd, a to przecież tylko forum giełdowe, dla inwestorów, a więc nie dla kogoś takiego jak ty. Znajdź papier, który cię zadowoli, powęsz, czy warto, poucz się jak założyć rachunek maklerski itd. Nienawiść cię człowieku zabija. Odpisujesz na każdy mój post z taką dozą nienawiści, do anonimowej osoby, jaką mają w sobie tylko frustraci, nieudacznicy życiowi, którzy niepowodzenia w realnym życiu odreagowują właśnie anonimowym zgrywaniem chojraka. Nie mówię przemyśl to, bo haha, widzę już tę dwoją minę, wkurw, po przeczytaniu tych słów. Znajdź sobie dziewczynę, kobietę, chłopaka, psa, może nawet rybki i akwarium i parę pozytywnych afirmacji, to będziesz dłużej żył i w zdrowiu.
Nie dość,że kłamca to jeszcze oszust. Ciekawe czy swoje rewelację potwierdzi w redakcji Bankier.pl
Towarzyszu Administratorze na wszelki wypadek zrobiłem zrzut z ekranu gdyby towarzysz chciałby zabawić się w pracownika Mysia 2.
Arogancja, brak wiedzy, zależność, podłość, brak zdolności (a nawet chęci) logicznego myślenia czynią z tego człeka idealnego kandydata na podnóżek prezia bandy pod tytułem PISS. Rób karierę już dziś wkrótce bandziory zostaną osądzone i z kariery oraz przede wszystkim gotówki z bandyterki nici.....
I 20 groszy wpadło hejterze od wspomnianej - SŁUSZNIE - w poprzednim wpisie bandy ? A może tylko masz takie opcje w liście wpisów do wykorzystania? Kopiuj, wklej i bum.
Dnia 2021-06-16 o godz. 14:40 ryssiekk napisał(a): > I 20 groszy wpadło hejterze od wspomnianej - SŁUSZNIE - w poprzednim wpisie bandy ? A może tylko masz takie opcje w liście wpisów do wykorzystania? Kopiuj, wklej i bum.
Może dasz mi namiary na tego co sprzedawał prochy kaczemu bandycie, gdy ten kandydował w wyborach na (p)rezydenta....potem nawet sam bandzior przyznał, że koksował.....a farmazony rzucał takie (pamiętamy list do braci Rosjan, niby nie atakowanie wrogów politycznych) towar musiał być jak to mówi się wśród prawdziwych polaków (celowo mała litera) pierwyj sort.... Bandzior ma zamiłowanie do złodziejstwa, pamiętamy jak chciał zajumać 1.500.000.000,00 PLN z banku BKO BP sposobem na lewy kredyt na 2 wieże. Nawet bracia izraelici z Art B nie marzyli o takiej kwocie..... Trzeba wyrwać padalca - już dosyć zaszkodził Najjaśniejszej Polsce.....
@Grzesiu, filand i kariera? No bez jaj, choć upsss... w sumie teraz tacy robią, ale wkrótce koniec ich rządów. A Agora, cóż wszystko co najlepsze przed nią.