Pamiętajmy - gdy wchodzi gruby - zbieranie trwa tygodniami, miesiącami. Słabe ręce się trzęsą, bo groszowy spadek wywołuje panikę. Gruby tylko na to czeka. Ustawia koszyk i zbiera wszystko - tutaj jest klasyka. Zbierane jest WSZYSTKO.>> Stąd pewnie zatrudnił zawodowych trolli, którzy straszą tutaj na forum za pieniądze spadkami. Wszystko po to, aby cena była jak najniższa. Przecież nie robią tego osoby, które nie mają akcji i siedzą tu z dobrego serca całymi dniami i piszą głupoty. >> Tak się dzieje na wielu spółkach - zobaczcie forum OAT co się tam dzieje. Totalny gnój. Tutaj zaczyna być podobnie. Kto mądry czeka cierpliwie. Nie dajmy się naganiaczom w jedną czy drugą stronę. >> pozdrawiam!JW
Dzisiaj zgarnęli na koniec sesji ponad 10k od wystraszonych. Ale to dobrze bo pakieciki trafiają do mocnych rąk. Ja dokupiłem po 32 mały pakiecik także średnia się trochę podniosła ale ja większość kupowałem grubo poniżej 13. Ale tutaj jeszcze przed nami spore wzrosty. Spokojnie, spółka cały czas podwyższa obroty a zyski co miesiąc wyższe. Jeśli tylko pozostaną na tym poziomie jak zaczęli rok to TYLKO w dwóch pierwszych kwartałach będą mieli wynik jak w całym 2020.