• nie polecam chodzić Autor: ~JohnDeere [86.63.111.*]
    spać bez PCCExol :DDD
    PS.
    Robię sobie mały urlop do końca tygodnia , a w przyszłym chciałbym usłyszeć >>>>> PO ILE WEZWANIE<<<<< :DDD

4,50zł mnie zadowoli na dziś
  • Re: nie polecam chodzić Autor: ~Inwestorlongterm [94.254.188.*]
    Chyba jeszcze za prędko na taki scenariusz. Jeszcze muszą oskubać wielu na poziomie do 3,7. Ale...jak wakacje się przedłużą o parę dni to będziemy Cię wzywać
  • Re: nie polecam chodzić Autor: ~Nnn [31.183.195.*]
    Cena ewentualnego wykupu to 5 zł do listopada
  • Re: nie polecam chodzić Autor: ~ZIKO [195.26.22.*]
    Dnia 2021-06-07 o godz. 19:08 ~JohnDeere napisał(a):
    > spać bez PCCExol :DDD
    > PS.
    > Robię sobie mały urlop do końca tygodnia , a w przyszłym chciałbym usłyszeć >>>>> PO ILE WEZWANIE<<<<< :DDD
    >
    > 4,50zł mnie zadowoli na dziś

Z jednej strony mnie też , z drugiej ... troche mało.
  • Re: nie polecam chodzić Autor: ~Mirek [31.0.56.*]
    Waldek wyzbiera wszystkie akcje
  • Re: nie polecam chodzić Autor: ~Slawko [5.173.12.*]
    Nie wyzbiera.
  • Re: nie polecam chodzić Autor: ~Glapa [213.156.110.*]
    Dnia 2021-06-07 o godz. 19:08 ~JohnDeere napisał(a):
    > spać bez PCCExol :DDD
    > PS.
    > Robię sobie mały urlop do końca tygodnia , a w przyszłym chciałbym usłyszeć >>>>> PO ILE WEZWANIE<<<<< :DDD
    >
    > 4,50zł mnie zadowoli na dziś

Spekulant :)
    w zeszłym roku zanim kupiłem exola za 5 pln zrobiłem sobie wycenę i wszyło, że 5 to bardzo drogo ale warto podjąć ryzyko w czasie corona balu
    Realna wycena 2,5 wg mnie a przy stopach i inflacji maks 3, a przy 5 zawracałoby się ze 100 lat...więc takie sobie ale na szczęście ludzie nie myślą i działają jak gnu, kupili moje za 5 na drugi dzień po 9 ....w sumie jesteśmy tylko troche bardziej ogarniętymi zwierzętami, a tak naprawdę mamy liderów ogarniętych(tzw łże elity), więc jakoś lepiej nam niż gnu poszło na ziemi, ale nawyki zostały...

Fajnie, że tu jesteście to przynajmniej dowiem się jak się zakończy sprawa exola...choć mało ogólnie mnie ta spółka interesuje.
    Moja ekspozycja na chemię to Rokita i tu mi dobrze:)
  • Re: nie polecam chodzić Autor: ~Inwestorlongterm [94.254.188.*]
    O kurde...to uciekam. Dzięki za informacje. Nie mam czasu 100 lat czekać. Dziś dokupić w tej sytuacji trzeba jak dojdą nowe środki.
  • Re: nie polecam chodzić Autor: ~Glapa [213.156.110.*]
    brawo ty

może z tymi 100 przesadziłem ale :) 25-30.....przy dywidendzie 0,2 ? a utrzymacie ja?
    Wole 10:)

Może się mylę ale wszelkie spekulacyjne gadki o tych 4,5 i wezwaniu, to wszystkich tych co się tego naładowali po 4-5 i wyżej myśląc o szybkich zyskach...i z tym zostali.

niemniej życzę powodzenia, bo tak czy owak zwrot z inwestycji będzie, może nawet szybciej.

• Re: nie polecam chodzić Autor: ~Twardy [31.60.90.*]
    Panie Glapa, ekspozycja na Rokite dobra, ale wiedza o chemii mierna...
    Jak można wycenić firmę chemiczną i zwrot z inwestycji w przestrzeni powyżej 20 lat?
    To nie jest firma produkująca szare mydło. Wystarczy zestawić ze sobą roczne zyski w czasie debiutu i ostatni zysk, to może zrozumiesz. Wrobelki już od jakiegoś czasu ćwierkają o innowacyjnych produktach, z których zyski mogą naprawdę zmienić obecną wartość w ciągu roku i to bardzo wyraźnie. Oprócz kalkulatora, proponuję zainteresować się też firmą od kuchni. Bo na tę chwilę jest Pan zwykłym spekulantem, bez żadnego pojęcia.
  • Re: nie polecam chodzić Autor: ~Twardy [31.60.90.*]
    I jeszcze taka ciekawostka dla Pana:
    Exol posiada większe portfolio produktów dla przemysłu różnych branż niż Rokita (nie umniejszając Rokicie)
  • Re: nie polecam chodzić Autor: ~Glapa [217.97.244.*]
    okay, kompletnie nie znam excola, a chemikiem mój tata jest i o rokicie pisał pracę 40 lat temu, jak rokitą nie była, coś tam o chemii wiem, ale nie mądrzę się, a wszystkie firmy oceniam dość podobnie z perspektywą 10 lat, stąd 20 letnia perspektywa exola mnie nie interesuje
    może to błąd, ale nie sugeróję się jak Ty ćwierkajacymi ptaszkami, bo o nich nie wiem, a na razie moje podejście działa...

tu mi się przypadkiem napisało, przez rokite:) życzę wam powodzenia:)
  • Re: nie polecam chodzić Autor: ~Glapa [217.97.244.*]
    aaa i odpowiadając na pytanie, jak widać można i to z powodzeniem:)
[x]
PCCEXOL -0,25% 2,00 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.