Szperałem sobie po necie i znalazłem ciekawe wnioski dla wyników Q1 2021. Jeśli TS znalazł jakiś dobry kanał sprzedaży zagranicą to za Q2 Redan może być już na plusie...
Marża handlowa zwiększyła się aż o 75 proc. do 3,5 mln zł.
Pozytywny wpływ na osiągnięte wyniki miała przede wszystkim wprowadzona od września ub.r. zmiana zasad współpracy z Top Secret oraz zwiększenie sprzedaży zagranicznej produktów tej marki.
ja niemusze szukać żeb wiedzieć , najpierw były surowcowe potem banki a teraz odzieżówka, chciaż ccc i lpp są mocniejsze ale mon vrg i rdn też odbiją jestem spokojny, tym bardzie 45-47gr mocne kupuj, ale c/wk trochę mnie niepokoi, jak już tu jeden pan napisał koło 1zł dojdzie, ale trzeba czasu, żeby niebyło mam za 0,369, i dokupię do 0,50gr , przeanalizujcie i dajcie znać jak to widzicie, Bobi jest optymistą pzdr
C/WK podskoczył teraz po wynikach Q1, ale takie Pepco czy LPP ma wskaźnik powyżej 6 ...więc Redan ma jeszcze do czego rosnąć:-)
Bardzo jestem ciekawy jak sytuacja się rozwinie, ale potencjał widać , niedługo wznowią notowania TXM , ciekawe jak wtedy ułożą się oba kursy...
Wzrost jest nieunikniony to już widać po skali kupujących odzież w sklepach i w internecie a do tego dobre wyniki przychodzą z zagranicy i tylko się cieszyć że tanio jeszcze.