• dobra sprzedaż zagraniczna Top Secret Autor: ~Optymista [80.238.115.*]
    Szperałem sobie po necie i znalazłem ciekawe wnioski dla wyników Q1 2021. Jeśli TS znalazł jakiś dobry kanał sprzedaży zagranicą to za Q2 Redan może być już na plusie...

• Marża handlowa zwiększyła się aż o 75 proc. do 3,5 mln zł.
    • Pozytywny wpływ na osiągnięte wyniki miała przede wszystkim wprowadzona od września ub.r. zmiana zasad współpracy z Top Secret oraz zwiększenie sprzedaży zagranicznej produktów tej marki.

link:
    https://www.propertynews.pl/centra-handlowe/redan-poprawil-wyniki-pomogla-m-in-sprzedaz-zagraniczna-top-secret,91778.html
  • Re: dobra sprzedaż zagraniczna Top Secret Autor: ~Bob [89.64.59.*]
    ja niemusze szukać żeb wiedzieć , najpierw były surowcowe potem banki a teraz odzieżówka, chciaż ccc i lpp są mocniejsze ale mon vrg i rdn też odbiją jestem spokojny, tym bardzie 45-47gr mocne kupuj, ale c/wk trochę mnie niepokoi, jak już tu jeden pan napisał koło 1zł dojdzie, ale trzeba czasu, żeby niebyło mam za 0,369, i dokupię do 0,50gr , przeanalizujcie i dajcie znać jak to widzicie, Bobi jest optymistą pzdr
  • Re: dobra sprzedaż zagraniczna Top Secret Autor: ~Optymista [31.0.43.*]
    C/WK podskoczył teraz po wynikach Q1, ale takie Pepco czy LPP ma wskaźnik powyżej 6 ...więc Redan ma jeszcze do czego rosnąć:-)
    Bardzo jestem ciekawy jak sytuacja się rozwinie, ale potencjał widać , niedługo wznowią notowania TXM , ciekawe jak wtedy ułożą się oba kursy...
  • Re: dobra sprzedaż zagraniczna Top Secret Autor: ~Jolka [83.22.6.*]
    Wzrost jest nieunikniony to już widać po skali kupujących odzież w sklepach i w internecie a do tego dobre wyniki przychodzą z zagranicy i tylko się cieszyć że tanio jeszcze.
[x]
REDAN -0,34% 0,05 2025-05-02 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.