• Xx najlepszy ekspert gieldowy i jego wpis ze stycznia Autor: ~Hans [89.64.47.*]
    ~xx odpowiada ~xx

2021-01-22 11:55

IP 83.31.143.*

A TECHNICZNIE TO OCZYWIŚCIE,ŻE OBECNIE TO ROZPOCZĘTY TREND WZROSTOWY NA WSKAŻNIKACH GTC ,mimo,że niestety jeszcze nie doszedł do ceny sprzed covidowego zjazdu 10.38zł,ale pandemonium się kończy,skoro mają już 1lutego otworzyć galerie
  • Re: Xx najlepszy ekspert gieldowy i jego wpis ze stycznia Autor: ~xx [83.24.209.*]
    POTEM PISAŁEM PARĘ RAZY,ŻE GTC JEST NADAL W TRENDZIE BOCZNYM I PRZESTAŃ WCIĄŻ NAGANIAĆ NA SPADKI,NIE MAJĄC TU ANI JEDNEJ AKCJI !!!,O CZYM TEŻ JUŻ PISAŁEM,TO PEWNIE WTEDY ZACZNIE ROSNĄĆ!!!.//.SKORO GTC NIE BRAŁ UDZIAŁU W PODEJŚCIU MWIG40,TO MOŻE JUŻ CZAS,ŻEBY BYKI SIĘ W KOŃCU WYKAZAŁY I ROZPOCZĘŁY ZMIANĘ KIERUNKU NA WZROSTOWY.
  • Re: Xx najlepszy ekspert gieldowy i jego wpis ze stycznia Autor: ~Hans [89.64.47.*]
    I co jak tam twoje super infa ? Dzis niezly wzrost widze? Tak sie podniecales galeriami od lutego potem maj ipopema i zielone tarasy i zakup budynkow i sprzedaz za 267mln euro i co wszyscy leja na te infa.Czego ty nie rozumiesz trolu wzrostowy? Pisze ci juz od ponad pol roku ze te infa nic nie daja bo sa w cenie.Rynek wycenia je tak a nie na te twoje przed covidowego zjazdu.10,38 to juz jest przeszlosc .Juz tego nikt nie pamieta.Jakby spolka byla taka naj jak ty to mowisz to kurs by rosl a nie spadal.Od 2011 do dzis nie urosl a ty chcesz teraz zeby bylo 10 zl.A czemu gtc ma rosnac a juz wiem bo ich wy.ierdolili z wig 40 i dywidendy nie wyplacaja drugi raz z rzedu? Super spolka naprawde .Ty kolega sie mnie pyta w co zainwestowac na gpw ja mu ze w gtc .Dywidendy nie dostaniesz i ciagle zmienia wigi od wig 20 do wig 80 .Zajebista spolka.
  • Re: Xx najlepszy ekspert gieldowy i jego wpis ze stycznia Autor: ~xx [83.24.209.*]
    NIE, super spółka tylko super wynajęty naganiacz spadkowy hans WIELONICOWY O RÓŻNYCH NAZWACH UŻYTKOWNIKA,o przeróżnych IP WOGLE BEZ AKCJI GTC !!!! wypisjący nie tylko na tej spółce tylko codziennie na różnych spółkach non stop codziennie pierdoły,naganiacz spadkowy z warszawskiego mordoru ,można poczytać trochę o tym w wątku na gtc pt,,A ja wam mówię...''ZNÓW NAPISZ JAZDA Z BADZIEWIEM GTC NA 5ZŁ RAZ DWA., JAK TO NIEDAWNO PISAŁEŚ,TO SIĘ ZNÓW POŚMIEJĘ HA,HA,BARDZO ZABAWNE!!!!
  • Re: Xx najlepszy ekspert gieldowy i jego wpis ze stycznia Autor: ~Hans [5.173.164.*]
    Jaki naganiacz przeciez tej spolki nikt nie chce.Przeciez ty pisales ze trend wzrostowy od pazdziernika 2020r a mamy czerwiec 2021r i gdzie masz te wzrosty?Wisisz na haku jak wszyscy inni tu.A ciagle wychwalasz te spolke.No jest tak czy nie?
    UUU!!! WSZYSCY WISZĄ TO SUPER ŻE NIE TY!!! OD POCZĄTKU 2020R OD COVIDOWEGO ZJAZDU GTC W 2020R GDY GTC SPADŁ Z 10,38ZŁ A MOŻE I JUŻ NAWET WCZEŚNIEJ,ALE JUŻ NAPEWNO OD 2020R WYPISUJESZ NA GTC ,ŻE TO ŚMIEĆ I BADZIEW,KTÓREGO NIKT NIE CHCE,I ŻE SPADNIE! TAK SAMO JAK NIEDAWNO WYPISYWAŁEŚ NA MERCATORZE ,ŻE MOGĄ SOBIE LUDZIE POŚNIĆ O 500ZŁ I ZARAZ 31.05.2021R OGŁOSILI SKUP PO 500ZŁ. TO BYŁO CIEKAWE!!! TUTAJ NA GTC SETKI SĄ TWOICH WPISOW I W S Z Y S T K I E SĄ NEGATYWNE,NAWET,GDY KURS GTC ZACZYNAŁ ROSNĄĆ.TO PISAŁEŚ JAZDA Z BADZIEWIEM NA 5ZŁ//. NAWET CZASEM NIE BARDZO WPIS CZYTAJĄC,BO RAZ KTOŚ NAPISAŁ TU POLECAJĄC INNĄ SPÓŁKĘ, A TY MU ODPISALEŚ ,ZE GTC I TAK NIE UROŚNIE.HA,HA !!! A ŻE TU JESTEŚ BEZ ŻADNEJ AKCJI I PRZEZ TYLE CZASU TO ŚWIADCZY,WEDŁUG MNIE,ŻE WŁAŚNIE DLATEGO!!!! W A R T O TU BYĆ,SKORO SIĘ TYLE CZASU JUŻ PRODUKUJESZ Z NAGANIANIEM Z WARSZAWSKIEGO OPEN SPACE,JAK TO KTOŚ JUŻ WCZEŚNIEJ TOBIE NAPISAŁ NA BANKIERZE.////GTC nie brał udziału w podejściu mwig40,więc według mnie zasługuje na wzrosty.DO TEGO LIPIEC-SIERPIEN-WRZESIEN 2021r podpisuje umowe sprzedazy 11 nieruchomosci i przed wakacjami 2021r będzie się starał wypuścić euroobligacje.WIĘC WEDŁUG MNIE TO BDB MIEJSCE DO ZAINICJOWANIA KOLEJNEGO SWINGU ZMIENIAJĄCEGO KIERUNEK NA PÓŁNOCNY.
  • Re: Xx najlepszy ekspert gieldowy i jego wpis ze stycznia Autor: ~Hans [89.64.47.*]
    Ale to juz wszystko w cenie jest.Jak zmiana kierunku na polnocny? Przeciez ciagle pisales ze jest trend wzrostowy.Patrz ty osiolku.Ja mam akcje gtc od 2011r nie wiem po h.j je trzymam a teraz to musze bo jestem na stracie.I chce zeby te h.jstwo uroslo wreszcie.Ale jak jestem tu juz 10 lat i widze ze nie rosnie to to pisze ze nie urosnie .To ty ciagle piszesz ze urosnie a nie ja.Zobacz jaki byl kurs pol roku temu a teraz jest ? No kto mial racje ja czy ty?Nie wiem czemu ty tak wierzysz w ta spolke? Bo mi sie zygac chce tym kursem.I nie przekonasz mnie tym ze przed covidem bylo 10 a terz jest 6.6 to musi wrocic na 10 .Tak to nie dziala.
    OCZYWIŚCIE HANS ,JUŻ OD DAWNA TO WIADOMO ,GDY NA SPÓŁCE CHCESZ WZROSTY ,TO PISZESZ-JUTRO POMPA!,JUTRO ZWYŻKA 1000%,A TU JAK NIE MASZ TO ANI JEDNEJ AKCJI TO JAZDA ZE ŚMIECIEM I BADZIEWIEM NA 5ZŁ,NA 4ZŁ ITD. NIE MASZ WOGLE GTC ANI PO 22 ZŁ ,ANI PO 58ZŁ (CZYLI Z MAXIMUM GTC).,NAJLEPIEJ NAPISZ NIECH SPADA NA 0ZŁ BO TO TAKI ŚMIEĆ.TAKA TO TWOJA PRACA NA WARSZAWSKIM OPEN SPACE WIELONICOWCU O ZMIENNYM IP,CODZIENNIE WSZĘDZIE NAGANIAJĄCYM,PRZEWAŻNIE NA SPADKI .WIDAĆ TO PO TWOIM IP.ALE MNIE NIESTETY NIE PRZEKONASZ,BO GDZIE OSTRY TROLING SPADKOWY,TAM D U Ż E W Z R OS T Y. TAK UWAŻAM!! WIĘC TAK,TAK HANS-CZAS NA 0ZŁ.CIESZYSZ SIĘ JUŻ ??ZADOWOLONY,TO IDŻ JUŻ PO WYPŁATE.przecież na sng niedawno awans dostałeś,już nie napiszę na co,bo jest to we wczesniejszych wpisach.(to może wtedy zrobią ostateczną listę wybranych prywatnych inwestorow do swej emisji,przekroczą 66% i w ciągu 3miesięcy od przekroczenia 66% ogłoszą wezwanie,a może i nie.OSTATNIE wezwanie na gtc BYŁO PO 8,76ZŁ.).WIĘC TAK HANS MASZ RACJĘ A ZAMKNIECIE TRANSAKCJI NA GTC NA SPRZEDAZ 11 NIERUCHOMOSCI W III KWARTALE 2021R,CZYLI JAK TO PISZĄ TRANSAKCJA PIĘCIOLECIA NA RYNKU NIERUCHOMOŚCI W EUROPIE SRODKOWO-WSCHODNIEJ BEDZIE PODPISANA W III KWARTALE 2021R ,CZYLI LIPIEC-SIERPIEŃ-WRZESIEŃ.SWOIMI NAGANIANIEM NA SPADKI ZACHĘCASZ MNIE DO POZOSTANIA NA GTC.S E R I O.MIŁEJ PRACY HANS.
    Czemu caly czas piszesz o tym samym.ciagle trol i trol.Widziales kiedys jednego trola na spolce? Tylko my najczesciej piszemy.nikt wiecej .Czemu kurs nie rosnie tylko spada? Pisalea ze jest trend wzrostowy w 2020r w grudniu to gdzie on jest?
    Nawet jakby zrobili wezwanie po 9.5 to co sie tak cieszysz.Juz powinno tyle byc.Pisalem ci chyba w styczniu ze nawet w czerwcu nie bedzie 7 zl i patrz jest czerwiec i nie ma 7 zl i kto mial racje ja czy ty z twoim trendem wzrostowym?
  • Re: Xx najlepszy ekspert gieldowy i jego wpis ze stycznia Autor: ~xx [83.24.191.*]
    Widziałem,na przyklad ciebie -trola.Możesz długo ze sobą rozmawiać,np.na gtc jako Gietek.Masz mnóstwo różnych IP i różnych nazw użytkownika,więc nawet mnie do rozmowy nie potrzebujesz,więc sobie odpowiedz i podziękuj za wzrosty,których nie ma,bo zasłużyłeś.Gdy ktoś planuje zakup i czyta twoje'' jazda ze śmieciem ,badziewiem gtc na 5zł,4,3zł i nie będzie tu nawet 7zł to po co ma kupować?
  • Re: Xx najlepszy ekspert gieldowy i jego wpis ze stycznia Autor: ~xx [83.24.191.*]
    Tak samo jak na gtc ,to na Mercatorze pisałeś,że nie będzie nigdy 500zł i zobacz,31.05.2021r zrobili skup akcji właśnie po 500zł,co za przypadek.Jak na gtc przekroczą 66% to mogą ogłośić wezwanie na akcje gtc i to w ciągu 3miesięcy,chyba,że coś innego wymyślą.Zobacz,23 marca 2021r.napisali,że po emisji zielonych euroobligacjii sprzedaży biurowca w Budapeszcie grupa zamknęła 2020r z 272mln euro,których miała więcej niż krótkoterminowych zobowiązań,ale uplasowali papiery dłużne na Węgrzech.Teraz 17maja 2021r piszą,że deweloper GTC zakończył kwartał z bardzo wysoką płynnością,lecz zainwestował 212mln euro w 3 węgierskie biurowce.Liczy,że jeszcze przed wakacjami 2021r WIĘC NIEDŁUGOuda mu się uplasować euroobligacje.OPRÓCZ TEGO LIPIEC-SIERPIEŃ-WRZESIEŃ 2021R WIĘC NIEDŁUGO- GTC PODPISYWAĆ BĘDZIE TRANSAKCJE SPRZEDAŻY 11 NIERUCHOMOŚCI ZA 267,7 MLN EURO więc zasób gotówki znow być powinien,a to już niedługo.// A wezwanie NA GTC BYLO W PAZDZIERNIKU 2020R PO 8,76ZŁ ,A REKOMENDACJA IPOPEMY BYŁA NA 8,48ZŁ Z 8.12.2020R WIĘC TEŻ POWINNA BYĆ WAŻNA ROK,PRZYNAJMNIEJ NA ROK ,WIĘ DO GRUDNIA 2021R.Chyba,że się analitycy mylą.
  • Re: Xx najlepszy ekspert gieldowy i jego wpis ze stycznia Autor: ~Hans [5.173.97.*]
    To czy akcje wzrosna czy spadna ani ja ani ty nie masz na to wplywu.Ale pytanie bylo inne kto mial racje ja czy ty? Pisales ze po 4 maja po twoich slynych galeriach beda wzrosty i ze mam rolnetke kupic i nic sie nie sprawdzilo z twoich przepowiedni.A co ja ci pisalem ze wszystko w cenie to sie oburzales i co gdzie jest kurs?
  • Re: Xx najlepszy ekspert gieldowy i jego wpis ze stycznia Autor: ~Hans [5.173.97.*]
    A kto by chcial kupic akcje spolki ktora ma duzo kasy a woli inwestowac i kupowac niz wyplacic dywidende za 2020r o 2019r juz nawet nie wspomne.Wyruchali akcjonariuszy nie powiesz mi ze nie?A co ty tak bronisz tej spolki? Chyba nie o to chodzi w inwestowaniu zeby przez dwa lata byc na minusie?
    I mamy info na GTC z dziś o emisji zielonych obligacji za 500 mln euro.!!!!!!!!!!!!!! A odpowiadając na twoje pytanie już drugi raz te samo to 4maja FAKT OTWORZYLI GALERIE jak zapowiadałem i kurs wzrósł odrazu do 7,28zł,potem mnie nie bylo ok 2 tyg.więc zacząłeś znów wypisywać pierdoły,to i spadł i do dziś kurs jest w traumie i nie może się otrząsnąć po twoich wpisach.Mało tego, NA MWIGU BYŁA W TYM CZASIE HOSSA,A GTC WOGLE NIE BRAŁ W NIEJ UDZIALU ,WIĘC CZAS TO NADROBIĆ.TE SPÓŁKI Z MWIG40,CO TAK ŚWITNIE SOBIE RADZIŁY MOGĄ BYĆ OBECNIE RYZYKOWNE. A GTC JAK TO GTC ma wydany przez scope ratings BBB-RATING INWESTYCYJNY Z PERSPEKTYWĄ STABILNĄ.WEZWANIE NA SKUP MIAŁ W X 2020R BYLO PO 87,6 ZŁ BO ZDANIEM ZARZĄDU WARTOŚĆ GODZIWA DLA SPÓŁKI MIEŚCIŁA SIĘ W PRZEDZIALE OD 9,25 DO 10,67(info z 30.09.2020r).A TU NA GTC ILE POTEM JESZCZE NOWYCH UMÓW I TRANSAKCJI,WSZYSTKO NA STRONIE GTC.OPRÓCZ TEGO ZBLIŻAJACA SIĘ TRANSAKCJA SPRZEDAŻY,KTÓRA BEDZIE NA GTC ZA 267,6MLN EURO W LIPCU-SIERPNIU-WRZESNIU,C/WK MNIE ZACHĘCA I TY SWOIM NAGANIANIEM NA SPADKI GTC,BO JAK NA MERCATORZE NAPISALEŚ,ŻE ZAPOMNIJCIE,ŻE BĘDZIE SKUP PO 500ZŁ ,TO ZARAZ I TAKI SIĘ POJAWIŁ.TO MOŻE I TU COŚ WYKRACZESZ NAGANIACZU ,OPRÓCZ SPADKÓW
    POPRAWKA---,SKUP AKCJI GTC Z X 2020R BYŁ PO 8,76 (ŻLE SIĘ POSTAWIŁ PRZECINEK)
    No jest info o obligacjach i zero zainteresowania.Jakos nie widze zainteresowania.Co o tym napiszesz?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [88.220.161.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • To ten sam xx co naganiał na spadki na Mabionie? Autor: ~Łysy [46.134.119.*]
    I był pewien, że tam będzie 30?
  • Re: To ten sam xx co naganiał na spadki na Mabionie? Autor: ~xx [83.24.191.*]
    Nie Hansie (teraz łysy), znów pomyliłeś się, ja xx ze swoim IP jestem tylko na gtc,za to ty jako INWESTOR I JAKO hans jestescie ostatnie miesiące np na SNG,a też jako Inwestor IP46.134.119 na Hemp Wood SA 2020R-04-02 15:07.Co,włosy ci lecą?
  • Re: To ten sam xx co naganiał na spadki na Mabionie? Autor: ~Hans [5.173.97.*]
    Patrz jak ty skaczesz ze spolki na spolke i wszystko wiesz.A to wiedza tylko trole.Ale pytanko bylo inne i jak tam dwa infa dzis i jakos nie widze wzrostow.Znowu leci
[x]
GTC 1,92% 3,18 2025-12-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.