• Andrzejek Autor: ~AndrzejKaszojad [5.173.123.*]
    Andrzejku a może ty na giełdzie zacznij grać jak się tak znasz
  • Re: Andrzejek Autor: ~KochanekAndrzeja [46.204.19.*]
    Na Andrzejka naganianie tutaj działa jak wibrator, niby nie powinien ale to kocha. Nie zabraniajmy mu tego on po prostu taki jest ( ˘͈ ᵕ ˘͈♡)
  • Re: Andrzejek Autor: ~Wilczątko [89.69.115.*]
    Nie wiedziałem no ale mądrego to aż miło poczytać. Wezmę teraz na Andrzejka poprawkę.
  • Re: Andrzejek Autor: ~Andżej_to_muj_idol [5.173.123.*]
    To nie jest łatwa miłość ale my go kochamy za to jaki jest. Jest czuły i trochę w*urwiajacy ale to dobry chłopak :]
  • Re: Andrzejek Autor: ~KochanekAndrzejka [5.173.106.*]
    Andrzejek się chyba zawstydził , Andrzejku rób to co kochasz pisz pisz pisz mój ty Legolasie Bankiera
  • Re: Andrzejek Autor: ~KochanekAndrzejka [5.173.106.*]
    On jest taki mądry i bohaterski ratuje Giełdę przed spadkami 200% i was kochane myszki. Doświadczenie 30 lat na kryptowalutuach dla was tu wylewa za darmo. Prywatnie jest kierowca ciężarówki i jeździ Dafem razem ze mną w podwójnej obsadzie, nie ma nic wspanialszego. Asbis kupił po 20 zł tez miał czuja mój wilczur i zarobił na nasze wakacje w Piździchowie dolnym w powiecie Kurewskowickim.
  • Re: Andrzejek Autor: ~Andrzej [37.47.31.*]
    Poziom akcjonariusza na NWAI sięga dna nic dziwnego jaka spółka tacy jego akcjonariusze
    Wam liście na drzewach liczyć lepiej niż kupować akcje... więcej zarobicie
    Pozdrawiam poziom bagna na którym jesteście i zawsze tam będziecie
  • Re: Andrzejek Autor: ~AndrzejtoAnalkonda [5.173.115.*]
    I tak cię kocham mój ty nerwusie
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.31.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Grzechu [89.64.102.*]
    ""'On jest taki mądry i bohaterski ratuje Giełdę przed spadkami 200% i was kochane myszki. Doświadczenie 30 lat na kryptowalutuach dla was tu wylewa za darmo. Prywatnie jest kierowca ciężarówki i jeździ Dafem razem ze mną w podwójnej obsadzie, nie ma nic wspanialszego. Asbis kupił po 20 zł tez miał czuja mój wilczur i zarobił na nasze wakacje w Piździchowie dolnym w powiecie Kurewskowickim."""

Ten tekst jest dobry.
    Tak właśnie Andrzej pisze o NWAI wiekszość przekręca tak jak autor powyższego postu.
    Trafione w punkt. Brawo.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~AndrzejByczaFajka [5.173.97.*]
    Andrzejek strasznie się denerwuje to i moderator go kontroluje!
[x]
NWAI -1,20% 24,70 2025-12-19 16:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.