Bierze miliony przychodu i zysku znikąd. Prezes nawet nie umie powiedzieć skąd one i co tam wpisał w rachunek zysków. Biegły uciekł. Księgowa uciekła. Nowa widzi manko i nie chce wydać opinii bez negatu a przy tym muszą głosować dalsze istnienie spółki bo formalnie wniosku o upadłość jeszcze kłaść nie chcą. Gratuluję tym co nabrali się na 1'Q.
Ty dowiesz się wszystkiego na walnym prawda? Pierwszy raz widze typa który ma akcje spolki i jedzie po niej jak po szmacie zamiast starać sie uzyskać informacje.
Jakie walne? Jadę tam tylko po to zeby zakwestionować jego ważność. Na www spolki nie ma dokumentów które maja byc glosowane. Na porzadku obrad takie punkty a sprawozdan nie ma. Co wiecej, nie moge akcji przed dniem rejestracji kupic bo wisi i raportow nie ma. Jaja sobie kolejne zrobili zwolujac to walne. Prezes i cwaniaki jadą po bandzie i kara na tym jajcarskim WZ będzie sroga. I żadną kasą mnie nie przekupią.
Ja dzienki Trollowi Wiem jak zobaczylem ze pojawil sie 3 tyg temu a go nie bylo .
I jaki jest zdeterminowany tu pisać ze to syf i nie odejdzie to mudi byc cos na rzeczy .
Domuoilem wiencej jak idwiesza jeszcze dokupie mam kase i czas poczekam sobie rok 2
To nie czytaj bo nie zrozumiesz żadnego raportu ani nie zrozumiesz na czym i w jak ustala sie rating . Nie mowiąc już ze zrozumiiesz na czym polega praca bieglego rewidenta.
Ale robisz dobrą robotę dzienki taobie kilka kumatych osób dokupilo akcji
za swoje niepowodzenia obarczasz innych, sam klikałes w enter nikt za ciebie tego nie zrobił a szukasz winnych gdzie indziej. To jest choroba z tym można walczyć, ale w twoim przypadku widzę że stadium jest bardzo zaawansowane.