"Przechodząca transformację giełdowa spółka z branży OZE chce zaproponować milion akcji po 20 zł za sztukę. Zebrany kapitał pomoże jej ruszyć z nowym projektem. Zwołało na 29 czerwca walne zgromadzenie. Wśród projektów uchwał znalazła się emisja 1 mln akcji po cenie emisyjnej 20 zł"
heh... komuś alfabet się pomieszał.... emisja akcji serii L podobno już była objęta.... dwa razy kasę za te same akcje zbierają.... w sumie tanio biorą to niech biorą wielokrotnie.... ciekawe kto da 20 zł jak inni dostają 25 razy taniej?:))).... jakiś kabaret...
Widzę, że Ty Michailo robisz się takim trolikiem tu na ekoparku naganiajacym na spadki, ja pamiętam, że przestraszyłeś się jak prezes odsprzedał część akcji to Ty pozbyłeś się papieru a teraz ciągle piszesz nie przychylnie, a to że spadnie na 8zł, a to teraz, że będzie podbitka i powieszą ludzi na hakach. Pisałeś, że próbujesz odkupić papier ale pisząc tak nic nie zdziałasz a stajesz się trolem spadkowym. Oj nie ładnie
heh... no faktycznie po 0,8 to stara emisja, kurs był wtedy poniżej 2 zł więc ok.... grzebię i nie mogę się dogrzebać kto chce objąć tę po 20 zł.... ale coś mi zaczyna świtać... jak dogrzebię się potwierdzenia to dam znać na forum.... heh.... ale najpierw trochę przygarnę do worka..... jak duży weźmie po 20 (a musi być doży bo to 20 baniek) to kurs musi być conajmniej 40....