Panowie i Panie jest nas tu sporo osób które maja spore pakiety powyżej 10k ze średnia przekraczająca conajmniej 5zl. Trzymajcie swoje pakiety a prezes i reszta niech skupia od „groszołapów” i tych co ze strachu oddają poniżej 5. Niech ich jest jak najwiecej i niech oddają im za jak najniższa kwotę... czym więcej prezes będzie mieć akcji w portfelu tym szybciej polecimy w górę... tyle wytrzymaliscie na spadkach, to jeszcze trochę nie pociągnięcie ? Cierpliwości spółka ma się dobrze i zarabia !
Ogarnij się człowieku. Gdybym nie postawił dzisiaj batonika na 2,6 i potem skubał ,to byście się dalej kisili i jęczeli wysnuwając różne teorie,a kurs dalej by się osuwał.
Też to miałem pisać, że ktoś popychacza postawił
A prezes może gadać że emisji nie będzie a dla zarządu i pracowników po 10gr nie będzie, hehehe to po co robi takie uchwały
Od dziś liczę kapitalizację tak jakby już było 11,820mln. Akcji
Tu od dluzszego czasu jest tak malo pozytywnych informacji, ze uroslo pod to, ze prezes odebebral telefon hehe dobre i to, bo co bedzie jak wydadza jakas gre
Dla tych co wiszą, zakopałbym papier na min. rok, a nie śledził codziennie co się dzieje. I tak będzie dobrze,a nawet bardzo dobrze. Moje najdłuższe siedzenie na papierze trwało ponad rok. Wyszedłem z zyskiem ok 200% .
Pozdrawiam wszystkich
Jaki popychacz ?? ja zebrałam dzisiaj wyraźnie więcej niż ktoś pokazał (tym popychaczem...) ze średnią poniżej 2,55 i takich Leszczynek jak ja to już wcześniej było pewnie znacznie więcej (chciałem zacząć zbierać od okolic 3 ale się powstrzymałam co wyszło na zdrowie :). Ktoś porostu zebrał już trochę i zaczyna zbierać na ostro, przy takiej sytuacji popychacze są bez sensu (jak dla mnie).
Cena jest atrakcyjna (rok temu brałam poniżej 4 i puśicłąm prawie po osiem :) i teraz też zarobię albo w miesiąc albo w rok (mam nadzieje że nie dłużej.....) tu przy odpowiednim podejściu na tych poziomach kapitalizacji (porównajcie z konkurencją) nie da się stracić chyba że firma fiknie ale to mało prawdopodobne. Prezio to gracz i wystarczy się dołączyć. A pisanie jakiś farmazonów o telefonie do prezesa mnie normalnie rozpi......d...la. Jestem w szoku jakie pierdy ludzie wypisują na forach a inni to łykają :) a świstak zawija zielone papierki ...... powodzenia.
Proszę wybaczyć, ale czy sugerujesz, że kłamałem w sprawie telefonu do prezesa? Numer jest w zakładce na stronie bankiera, zachęcam, abyś zadzwoniła i zapytała czy kontaktowałem się wczoraj z prezesem. Nie ma w tym nic trudnego, odbiera jego sekretarka więc nie musisz fatygować w tym celu samego prezesa, wystarczy jej zapytac.