• Akcja 10zl Autor: ~Benkart [185.50.50.*]
    Panowie i Panie jest nas tu sporo osób które maja spore pakiety powyżej 10k ze średnia przekraczająca conajmniej 5zl. Trzymajcie swoje pakiety a prezes i reszta niech skupia od „groszołapów” i tych co ze strachu oddają poniżej 5. Niech ich jest jak najwiecej i niech oddają im za jak najniższa kwotę... czym więcej prezes będzie mieć akcji w portfelu tym szybciej polecimy w górę... tyle wytrzymaliscie na spadkach, to jeszcze trochę nie pociągnięcie ? Cierpliwości spółka ma się dobrze i zarabia !
  • Re: Akcja 10zl Autor: ~Krzysio [37.30.25.*]
    Ogarnij się człowieku. Gdybym nie postawił dzisiaj batonika na 2,6 i potem skubał ,to byście się dalej kisili i jęczeli wysnuwając różne teorie,a kurs dalej by się osuwał.
  • Re: Akcja 10zl Autor: ~Silver [31.174.149.*]
    Też to miałem pisać, że ktoś popychacza postawił
    A prezes może gadać że emisji nie będzie a dla zarządu i pracowników po 10gr nie będzie, hehehe to po co robi takie uchwały
    Od dziś liczę kapitalizację tak jakby już było 11,820mln. Akcji
  • Re: Akcja 10zl Autor: ~Sz [5.173.255.*]
    Takich popychaczy to ostatnio wiele było tylko ktoś szybko je zasypywal i kurs dalej spadał. Dziś było trochę inaczej. Pożyjemy zobaczymy
    Być może to byłych „ich” popychacze. Zastanów się pod co, to ma rosnąć? Pod czat z prezesem? Bez jaj. Tym nie mniej,życzę dużych wzrostów.
  • Re: Akcja 10zl Autor: ~meront [83.29.156.*]
    Tu od dluzszego czasu jest tak malo pozytywnych informacji, ze uroslo pod to, ze prezes odebebral telefon hehe dobre i to, bo co bedzie jak wydadza jakas gre
    Dla tych co wiszą, zakopałbym papier na min. rok, a nie śledził codziennie co się dzieje. I tak będzie dobrze,a nawet bardzo dobrze. Moje najdłuższe siedzenie na papierze trwało ponad rok. Wyszedłem z zyskiem ok 200% .
    Pozdrawiam wszystkich
  • Re: Akcja 10zl Autor: ~zoozosia [5.173.10.*]
    Jaki popychacz ?? ja zebrałam dzisiaj wyraźnie więcej niż ktoś pokazał (tym popychaczem...) ze średnią poniżej 2,55 i takich Leszczynek jak ja to już wcześniej było pewnie znacznie więcej (chciałem zacząć zbierać od okolic 3 ale się powstrzymałam co wyszło na zdrowie :). Ktoś porostu zebrał już trochę i zaczyna zbierać na ostro, przy takiej sytuacji popychacze są bez sensu (jak dla mnie).

Cena jest atrakcyjna (rok temu brałam poniżej 4 i puśicłąm prawie po osiem :) i teraz też zarobię albo w miesiąc albo w rok (mam nadzieje że nie dłużej.....) tu przy odpowiednim podejściu na tych poziomach kapitalizacji (porównajcie z konkurencją) nie da się stracić chyba że firma fiknie ale to mało prawdopodobne. Prezio to gracz i wystarczy się dołączyć. A pisanie jakiś farmazonów o telefonie do prezesa mnie normalnie rozpi......d...la. Jestem w szoku jakie pierdy ludzie wypisują na forach a inni to łykają :) a świstak zawija zielone papierki ...... powodzenia.

• Re: Akcja 10zl Autor: ~Dzwonilem [185.65.135.*]
    Proszę wybaczyć, ale czy sugerujesz, że kłamałem w sprawie telefonu do prezesa? Numer jest w zakładce na stronie bankiera, zachęcam, abyś zadzwoniła i zapytała czy kontaktowałem się wczoraj z prezesem. Nie ma w tym nic trudnego, odbiera jego sekretarka więc nie musisz fatygować w tym celu samego prezesa, wystarczy jej zapytac.
  • Re: Akcja 10zl Autor: ~gem [31.60.142.*]
    Dnia 2021-06-03 o godz. 00:15 ~zoozosia napisał(a):

> (...) ja zebrałam (...) chciałem zacząć zbierać (...) ale się powstrzymałam (...) 

Wygląda na to, że zosia ma wacka....
  • Re: Akcja 10zl Autor: ~zoozosia [5.173.10.*]
    Przecież pisałam już wcześniej że mam na imię Wojtek i też mam 14 lat ......
[x]
QUBICGMS 2,78% 0,74 2026-05-29 12:38:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.