Czytaliście propozycje MF odnośnie zwolnienia z podatku dochodowego od inwestycji na gpw w debiutantów.
Hmmm
Jaka się nazywa ta platforma która się w tym bedzie specjalizować?
Jak to wypali ...... https://www.rp.pl/Gielda/210609891-PiS-zapowiada-ulgi-dla-inwestorow-kupujacych-akcje-debiutantow.html to może wzrośnie zainteresowanie NWAI bo wtedy prawie każdy inwestor część akcji debiutantów będzie chciał mieć i 19% z zysku zachować dla siebie. Poczekamy zobaczymy
Nie wiem jak ty, ja niestety muszę co roku 19% zysku oddawać skarbówce. Więc z tymi debiutami to fajny pomysł. Także nie bądź chytrus i kupuj NWAI już teraz , skomlesz żebyśmy Ci spuścili o te 2zł , a chciałeś się 0 100k zakładać na forum. Sam sobie zaprzeczasz, pisałeś żeby mieć zysk to trzeba najpierw sprzedać i super zgadzam się ale za chwilę piszesz, że mamy stratę bo spadło z 24 zł na 18zł - przecież nie sprzedaliśmy to straty nie ma. także z tym włączaniem myślenia to się zastanów bo z dnia na dzień coraz słabsze argumenty znajdujesz. jutro pamiętaj nowy wątek założyć
Fajnie się czyta po pewnym czasie jakie bzdury ludzie tutaj pisali,bo po pewnym czasie człowiek zapomina
Grzechu zapomniałem,że też obiecywałem 50 zł za akcję,tylko dodałeś że może być