"Grubaski" czekają po ile będzie wyrzucać Rockbridge. Może rzuci jeszcze jakiś pakiecik poniżej 7 PLN , ale cos chyba nie ma ochoty. Jak nie to kurs już tylko "na północ"
Mieciu, przyjacielu, witaj, oby więcej tego kieszenia, ostatnie 2 tyg kieszenia dały mi ponad 10 proc zysku, dobrze że jesteś, to dobry znak, tesknilem
Dnia 2021-06-07 o godz. 10:54 ~Mietek napisał(a): > Na Mabionie przyciąłem w tydzień 3x tyle , co tutaj przez rok. > Relpola nie sprzedam , ale żal , że zamroziłem kasę
jedne spółki rosną szybciej, inne stopniowo i powoli po konsolidacji. Na Coal Energy tez wszedłem już dawno temu w boczniaka....jestem tam długo od 0,66... i też miałem wrażenie, że zamroziłem kasę.
Dnia 2021-06-07 o godz. 15:08 ~macrone napisał(a): > na groszakach zarobisz więcej a na relpolku musisz poczekać ze 3 latka i na lepszy kurs i na dywidendę
może i tak, ale ja pamiętam czasy, gdzie interwał kilkuletni był czymś normalnym.
dziś wszyscy chcą za dużo i za wszybko. mi się nie spieszy. Czas spółek value dopiero nadchodzi.