• Invention na minimach a Softblue zawieszony. Autor: ~ZnanyAnalityk [185.78.75.*]
    Staryznajomy na łopatkach.
  • Re: Invention na minimach a Softblue zawieszony. Autor: pjona [83.28.214.*]
    Haha, jedno i drugie "zawieszone", bo po godzinie handlu nikt nawet jedną akcją nie obrócił :P twardy akcjonariat. Nikt oddać nie chce haha :))
  • Re: Invention na minimach a Softblue zawieszony. Autor: thebarex [83.11.209.*]
    o kurde... to Kierul tam wychu .... wszystkich ? wspołczuje.

a inventionmed sam dziabne jak spadnie poniżej 50 gr :D
  • Re: Invention na minimach a Softblue zawieszony. Autor: pjona [83.28.214.*]
    Takie coś sobie kiedyś zapisałem, aby właśnie w takiej chwili odświeżyć - https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=9158025&strona=1

Pod koneic grudnia stary pisał, że na 100% getin nigdy nie będzie wyżej od invention. Śmiesznie, że gość miał przez miesiąc mega emocje, bo kursy się przecinały co chwilę :) haha
  • Re: Invention na minimach a Softblue zawieszony. Autor: ~Observe [185.122.172.*]
    Stary, bywało gorzej kiedyś, nie przejmuj się ... ale może Invention wróci jeszcze do godziwej wartości c/wk... :)
    ... przynajmniej takiej jaką chcemy osiągnąć na GH :D
  • Re: Invention na minimach a Softblue zawieszony. Autor: ~Vincent [185.238.122.*]
    Dnia 2021-06-02 o godz. 10:28 ~Observe napisał(a):
    > Stary, bywało gorzej kiedyś, nie przejmuj się ... ale może Invention wróci jeszcze do godziwej wartości c/wk... :)
    > > ... przynajmniej takiej jaką chcemy osiągnąć na GH :D

Haha, a może przejdziesz na c/Z, chyba wiesz z podstawówki co to dzielenie przez liczbę ujemną a tu tak od lat.... spółki, które generują straty to spółki śmieciowe
  • Re: Invention na minimach a Softblue zawieszony. Autor: thebarex [31.60.109.*]
    pamiętam jak naganiał i po tym jak wyszedł z holdingu zaczął pisać, że holding to gówno. no trudno fortuna kołem się toczy.
  • Re: Invention na minimach a Softblue zawieszony. Autor: ~Observe [185.122.172.*]
    A stary tak naganiał na "śmiecia"... :)
  • Re: Invention na minimach a Softblue zawieszony. Autor: ~Hhh [31.61.190.*]
    Uk
  • Re: Invention na minimach a Softblue zawieszony. Autor: ~Vincent [185.238.122.*]
    Softblu zawieszone, jak 26 innych spółek bo audytor z którego korzysta wiele firm na NC zachorował na covid19. I raport nie był podpisany rzez audytor.
    Dzisiaj ma być dołaczony podpis audytora, bo pełny raport jest opublikowany.
    Martw się o GTN, bo tu raport za 2020 został zatwierdzony warunkowo przy prawie ćwierć miliona główsów przeciw oraz został zgłosony formalny SPRZECIW. Jakie trupy siedzą w szfie dowiemy się wkrótce, hahaha
    prostując, za informacją ze spółki, dział finansowy SBE był na kwarantannie Covid i nie przekazał na czas danych finansowych z raportu do audytora do podpisu.
  • Re: Invention na minimach a Softblue zawieszony. Autor: rafcyk [5.173.57.*]
    Napewno w Invention nie ma trupa w szafie bo skąd by wzięli kasę na szafę ? Haaahaaahaaa

Invention i SoftBlue oszukały na raporcie w pozycjach inwestycje nie uwzględniając spadku kursu akcji spółek zależnych
    Zostawili ceny z objęcia emisji które już dawno nic wspólnego z tym kursem nie maja
    Nie chcieli pokazać 10 mln strat haaahaaahaaa
    Dnia 2021-06-02 o godz. 14:55 rafcyk napisał(a):
    > Napewno w Invention nie ma trupa w szafie bo skąd by wzięli kasę na szafę ? Haaahaaahaaa
    > >
    > > Invention i SoftBlue oszukały na raporcie w pozycjach inwestycje nie uwzględniając spadku kursu akcji spółek zależnych
    > > Zostawili ceny z objęcia emisji które już dawno nic wspólnego z tym kursem nie maja
    > > Nie chcieli pokazać 10 mln strat haaahaaahaaa

Przecież wzajemne emisje były obejmowane w tym roku, a to raport za ten rok 2020. Utrata wartości spółek zależnych (o ile będzie ) , nastąpi w tym roku, czyli będzie wykazana w raporcie za 2021. Dlaczego więc oszukali??? Bawi was wymyślanie fejków i przekazywanie w eter?
    edit: wzajemne udziały obejmowane były w roku za który jest raport 2020.
    A ......jeszcze do rafcyka, poza wszystkim jak piszesz o spółkach zależnych, powinieneś znać ich definicję. SBEi i INM nie są spółkami zależnymi.
  • Re: Invention na minimach a Softblue zawieszony. Autor: rafcyk [85.190.240.*]
    Jednak mam racje z tymi akcjami obu oszukańczych spółek :P
    Policz ile byłoby straty i zastanawiam się jaki audytor to podpisał ??? haaahaaahaaa
    Chyba każda ze spółek miałaby około 10 mln strat :P
    Ale nie biegam i nie pisze tego na tych spółkach bo Stary jakoś musi wyjść żeby łyknąć Getinek haaahaaahaaa

Invention jest spółką zależną od SoftBlue ponad 50% udziałów :P

Wiem że mnie chcesz złapać na błędzie ale kiepsko Ci idzie choć wszystko z głowy pisze haaahaaahaaa
    Dnia 2021-06-02 o godz. 16:27 rafcyk napisał(a):
    > Jednak mam racje z tymi akcjami obu oszukańczych spółek :P
    > > Policz ile byłoby straty i zastanawiam się jaki audytor to podpisał ??? haaahaaahaaa
    > > Chyba każda ze spółek miałaby około 10 mln strat :P
    > > Ale nie biegam i nie pisze tego na tych spółkach bo Stary jakoś musi wyjść żeby łyknąć Getinek haaahaaahaaa
    > > Invention jest spółką zależną od SoftBlue ponad 50% udziałów :P
    > >
    > > Wiem że mnie chcesz złapać na błędzie ale kiepsko Ci idzie choć wszystko z głowy pisze haaahaaahaaa

"oszukańcze spółki" mocne słowa, haha. Ciekawe czy powiedziałbyś je NIE anonimowo?
    Ja też piszę z głowy i nie zamierzam być adwokatem diabła, ale sprawdziłem i wyraźnie piszą w raporcie że nie konsoliduje spółki zależnej INM ( maja 50,15%) to o jakiej utracie wartości spółki zależnej piszesz?
  • Re: Invention na minimach a Softblue zawieszony. Autor: rafcyk [85.190.240.*]
    Obie spółki są cudowne , rozmnożenie chleba przy ich wyczynach to nic
    Jedna nic nie robi , druga jedzie na dotacjach i z działalności kilkaset tysięcy zysku a tu proszę Państwa kapitały łącznie wzrosły o 60 mln ? ( nie chce mi się sprawdzać ) i to bez użycia środków finansowych .

Sprzedam dwa koty po 2 mln , ewentualnie wezmę psa w rozliczeniu za 4 mln - tak się Kierule bawią haaahaaahaaa
  • Re: Invention na minimach a Softblue zawieszony. Autor: ~Observe [5.60.156.*]
    Jak masz pisać głupoty, to lepiej nic nie pisz. Teorie spiskowe i ich mnożenie to jedyne co potrafisz. Kurs obu spółek pokazuje co myśli o takich znawcach jak ty. Tyle razy już ośmieszyłeś się w swoich postach ale z uporem maniaka brniesz dalej. Miłego dnia !
  • Re: Invention na minimach a Softblue zawieszony. Autor: ~Observe [5.60.156.*]
    Oczywiście do było do Vincent... :)
  • Re: Invention na minimach a Softblue zawieszony. Autor: ~Staryznajomy [188.146.165.*]
    I po co mnie trollu zaczepiasz ? I tak nie masz wglądu w moj rachunek maklerski i stan konta.
    Rownie dobrze ci napisze, ze odkupowalem Getin po 0,8 a piszac sceptycznie o getinie badalem nastroje akcjonariatu i co ty ba to ?
    Napiszes bo tylko to mozesz , ze "kłamię" haha i tylko tyle możesz na tym forum.

Mozesz wierzyć lub nie wierzyć bo osobiście mam to w 4 literach hahahaha

Zreszta tak samo sceptycznie czy wrecz krytycznie pisze na inventionie czy softblue i to mimo, ze mam 150 k akcji serii F tych z pp. Bo...może chce odkupić jak bajtaniej i badam dołek ? Kto to wie ? Tylko ja ...ooooo...taki ze mnie wariat hahahahaha
    I co mi mozesz zrobić ? Nic
  • Re: Invention na minimach a Softblue zawieszony. Autor: ~Staryznajomy [188.146.165.*]
    To oczywiście do znanegotrolla bo widac gość lubi sie dowartosciowywac hahaha
[x]
GETIN -0,97% 0,51 2025-10-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.