Takie coś sobie kiedyś zapisałem, aby właśnie w takiej chwili odświeżyć - https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=9158025&strona=1
Pod koneic grudnia stary pisał, że na 100% getin nigdy nie będzie wyżej od invention. Śmiesznie, że gość miał przez miesiąc mega emocje, bo kursy się przecinały co chwilę :) haha
Stary, bywało gorzej kiedyś, nie przejmuj się ... ale może Invention wróci jeszcze do godziwej wartości c/wk... :)
... przynajmniej takiej jaką chcemy osiągnąć na GH :D
Dnia 2021-06-02 o godz. 10:28 ~Observe napisał(a): > Stary, bywało gorzej kiedyś, nie przejmuj się ... ale może Invention wróci jeszcze do godziwej wartości c/wk... :) > > ... przynajmniej takiej jaką chcemy osiągnąć na GH :D
Haha, a może przejdziesz na c/Z, chyba wiesz z podstawówki co to dzielenie przez liczbę ujemną a tu tak od lat.... spółki, które generują straty to spółki śmieciowe
Softblu zawieszone, jak 26 innych spółek bo audytor z którego korzysta wiele firm na NC zachorował na covid19. I raport nie był podpisany rzez audytor. Dzisiaj ma być dołaczony podpis audytora, bo pełny raport jest opublikowany. Martw się o GTN, bo tu raport za 2020 został zatwierdzony warunkowo przy prawie ćwierć miliona główsów przeciw oraz został zgłosony formalny SPRZECIW. Jakie trupy siedzą w szfie dowiemy się wkrótce, hahaha
prostując, za informacją ze spółki, dział finansowy SBE był na kwarantannie Covid i nie przekazał na czas danych finansowych z raportu do audytora do podpisu.
Napewno w Invention nie ma trupa w szafie bo skąd by wzięli kasę na szafę ? Haaahaaahaaa
Invention i SoftBlue oszukały na raporcie w pozycjach inwestycje nie uwzględniając spadku kursu akcji spółek zależnych
Zostawili ceny z objęcia emisji które już dawno nic wspólnego z tym kursem nie maja
Nie chcieli pokazać 10 mln strat haaahaaahaaa
Dnia 2021-06-02 o godz. 14:55 rafcyk napisał(a): > Napewno w Invention nie ma trupa w szafie bo skąd by wzięli kasę na szafę ? Haaahaaahaaa > > > > Invention i SoftBlue oszukały na raporcie w pozycjach inwestycje nie uwzględniając spadku kursu akcji spółek zależnych > > Zostawili ceny z objęcia emisji które już dawno nic wspólnego z tym kursem nie maja > > Nie chcieli pokazać 10 mln strat haaahaaahaaa
Przecież wzajemne emisje były obejmowane w tym roku, a to raport za ten rok 2020. Utrata wartości spółek zależnych (o ile będzie ) , nastąpi w tym roku, czyli będzie wykazana w raporcie za 2021. Dlaczego więc oszukali??? Bawi was wymyślanie fejków i przekazywanie w eter?
Jednak mam racje z tymi akcjami obu oszukańczych spółek :P
Policz ile byłoby straty i zastanawiam się jaki audytor to podpisał ??? haaahaaahaaa
Chyba każda ze spółek miałaby około 10 mln strat :P
Ale nie biegam i nie pisze tego na tych spółkach bo Stary jakoś musi wyjść żeby łyknąć Getinek haaahaaahaaa
Invention jest spółką zależną od SoftBlue ponad 50% udziałów :P
Wiem że mnie chcesz złapać na błędzie ale kiepsko Ci idzie choć wszystko z głowy pisze haaahaaahaaa
Dnia 2021-06-02 o godz. 16:27 rafcyk napisał(a): > Jednak mam racje z tymi akcjami obu oszukańczych spółek :P > > Policz ile byłoby straty i zastanawiam się jaki audytor to podpisał ??? haaahaaahaaa > > Chyba każda ze spółek miałaby około 10 mln strat :P > > Ale nie biegam i nie pisze tego na tych spółkach bo Stary jakoś musi wyjść żeby łyknąć Getinek haaahaaahaaa > > Invention jest spółką zależną od SoftBlue ponad 50% udziałów :P > > > > Wiem że mnie chcesz złapać na błędzie ale kiepsko Ci idzie choć wszystko z głowy pisze haaahaaahaaa
"oszukańcze spółki" mocne słowa, haha. Ciekawe czy powiedziałbyś je NIE anonimowo? Ja też piszę z głowy i nie zamierzam być adwokatem diabła, ale sprawdziłem i wyraźnie piszą w raporcie że nie konsoliduje spółki zależnej INM ( maja 50,15%) to o jakiej utracie wartości spółki zależnej piszesz?
Obie spółki są cudowne , rozmnożenie chleba przy ich wyczynach to nic
Jedna nic nie robi , druga jedzie na dotacjach i z działalności kilkaset tysięcy zysku a tu proszę Państwa kapitały łącznie wzrosły o 60 mln ? ( nie chce mi się sprawdzać ) i to bez użycia środków finansowych .
Sprzedam dwa koty po 2 mln , ewentualnie wezmę psa w rozliczeniu za 4 mln - tak się Kierule bawią haaahaaahaaa
Jak masz pisać głupoty, to lepiej nic nie pisz. Teorie spiskowe i ich mnożenie to jedyne co potrafisz. Kurs obu spółek pokazuje co myśli o takich znawcach jak ty. Tyle razy już ośmieszyłeś się w swoich postach ale z uporem maniaka brniesz dalej. Miłego dnia !
I po co mnie trollu zaczepiasz ? I tak nie masz wglądu w moj rachunek maklerski i stan konta.
Rownie dobrze ci napisze, ze odkupowalem Getin po 0,8 a piszac sceptycznie o getinie badalem nastroje akcjonariatu i co ty ba to ?
Napiszes bo tylko to mozesz , ze "kłamię" haha i tylko tyle możesz na tym forum.
Mozesz wierzyć lub nie wierzyć bo osobiście mam to w 4 literach hahahaha
Zreszta tak samo sceptycznie czy wrecz krytycznie pisze na inventionie czy softblue i to mimo, ze mam 150 k akcji serii F tych z pp. Bo...może chce odkupić jak bajtaniej i badam dołek ? Kto to wie ? Tylko ja ...ooooo...taki ze mnie wariat hahahahaha
I co mi mozesz zrobić ? Nic