• Nowy supermakler Autor: ~Pytanie [31.60.61.*]
    Co oni porobili przeciez to porazka!!!!!!!
    Czy mozna wrocic do poprzednich ustawien orientuje sie kto????
  • Re: Nowy supermakler Autor: ~r76 [91.240.248.*]
    dobre pytanie,co za gówno wymyslili a był taki fajny interfejs
  • Re: Nowy supermakler Autor: ~r76 [91.240.248.*]
    mozna wrócić,przy wylogowywaniu z nowego na dole jest opcja przejdz do supermaklera...
  • Re: Nowy supermakler Autor: ~OrzeszJakMożesz [78.10.235.*]
    Dnia 2021-06-02 o godz. 09:11 ~r76 napisał(a):
    > mozna wrócić,przy wylogowywaniu z nowego na dole jest opcja przejdz do supermaklera...

Co z tego że możesz wrócić do starej wersji jak niec w niej nie zrobisz.
    Wykresu nie wyświetlisz, tabeli notowań też itd.
    Zrobili gniota i na siłę wciskają !
    Właśnie szykuję się do przeniesienia rachunku do konkurencji tylko pozamykam pozycje
  • Re: Nowy supermakler Autor: ~TezUcieklem [37.47.221.*]
    Do jakiego banki się przenosisz?Czy tam są normalne i czytelne Apki?
    Możesz vis polecić?
  • Re: Nowy supermakler Autor: czarnuch43 [178.37.229.*]
    Ten nowy system to jedna wielka porażka. Do tej pory chwaliłem DMPKOBP za czytelność teraz to jakaś masakra. Jak można sp....yć coś co działało naprawdę dobrze. Przy wysokich opłatach trzymała mnie tu tylko przejrzystość starego supermaklera. Za kilka miesięcy padnie wsparcie dla starego. Już teraz zaczynam przenosić środki powoli do innego biura. Żegnam DMPKOBP.
  • Re: Nowy supermakler Autor: ~hanys [195.189.40.*]
    Panie Kolego dokładnie to samo mam na myśli wogóle mi to nie odpowiada,już im przesłałem ultimatum że przechodzę do konkurencji ! Ps. W dodatku będzie niższa prowizja.
  • Re: Nowy supermakler Autor: ~Pytanie [31.60.61.*]
    Mozna spytac do jakiego sie przenosisz i jakie tam prowizje?
  • Re: Nowy supermakler Autor: ~Pytanie [31.60.61.*]
    Bo tu prowizje to horror . 0,8% kupno- sprzedaz!
  • Re: Nowy supermakler Autor: ~Bo [5.173.41.*]
    Xtb 0% od akcji, ja mam od marca, jest ok
  • Re: Nowy supermakler Autor: ~sssgsf [37.30.19.*]
    Badziewie Totalne zamiast obniżyć prowizje wywalają kasę na tworzenie takich gniotów,stary był 100% lepszy ,póki co działa ale i tak pozmieniany troche jest.
  • Re: Nowy supermakler Autor: ~egrrfw [37.30.19.*]
    ten nowy SuperGniot to prowokacja aby uciekać z tego domu maklerskiego
  • Re: Nowy supermakler Autor: ~Adam [46.134.87.*]
    Potwierdzam. Nowy SuperMakler to gniot, WIELkI GNIOT.
    STARY MAKLER był na bardzo wysokim poziomie i to był największy plus dla BMPKO.
    Czas szukać nowego biura.
  • Re: Nowy supermakler Autor: ~Użytkownikpkobp [5.173.251.*]
    JEstem cholernie zawiedziony nowym interfejsem. Może zrobimy ruch na nich ze skargami na nowy interfejs, żeby można było normalnie używać starego.
  • Re: Nowy supermakler Autor: ~Mucka [5.173.179.*]
    Zgadzam się a mobilny to dopiero gniot, prezentacja notowań jest całkowicie nieakceptowalna
  • Re: Nowy supermakler Autor: ekspertpko [194.242.62.*]
    Szanowni Państwo,
    dziękujemy za zamieszczone opinie - postaramy się wziąć je pod uwagę. Nie jest to ostateczna wersja serwisu PKO supermakler. W kolejnych miesiącach będziemy wprowadzać dalsze zmiany, opierając się, właśnie na sugestiach naszych klientów. Już teraz możemy zapowiedzieć, że pojawią się nowe funkcje, które nie były dostępne w poprzedniej wersji serwisu. Mamy nadzieję, że wszystko to spowoduje, że będzie on przyjemnym, a przede wszystkim funkcjonalnym narzędziem dokonywania inwestycji na rynku kapitałowym. Jeśli chcą Państwo zgłosić konkretne sugestie lub propozycje zmian w nowym serwisie, prosimy o kontakt mailowy: pkosupermakler@pkobp.pl
  • Re: Nowy supermakler Autor: ~Pytanie [31.60.47.*]
    Czy moze mi ktos podpowiedziec gdzie w nowymmaklerze znajde informacje o kwocie zakupu akcji??
    Jest podana aktualna wycena sredni kurs nabycia a gdzie jest kwota nabycia??
  • Re: Nowy supermakler Autor: ~Dodo [94.254.231.*]
    Nowy makler wygląda jak taka aplikacja dla dzieci w zerówce.
  • Re: Nowy supermakler Autor: ~akcjonariusz [83.22.230.*]
    Panowie proszę o podanie jakiegoś innego biura z dobrą prowizją i układem tabel na całej stronie dla jednego waloru.
  • Re: Nowy supermakler Autor: ~Dodo [94.254.231.*]
    Dm milenium ma promaka ....ale rachunek otworzyć można tylko w wawie, albo w placówce przy okazji otwarcia konta prestige...
  • Re: Nowy supermakler Autor: ~Eq [62.122.117.*]
    Tylko mInwestor w mBanku. Wszystko się samo odświeża, szybko chodzi i nie trzeba instalować. Po wpadce na początku roku poprawili niezawodność i jest mega. Bos jest spoko, ale wole mDM bo przelewy szybko chodzą a system bardziej płynny do tradingu.
  • Re: Nowy supermakler Autor: ~akcjonariusz [83.22.230.*]
    Ale to na pewno jest ten sam Promak który miał Pko bp ?
  • Re: Nowy supermakler Autor: ~Eq [62.122.117.*]
    Promaka wyłączyli 2 lata temu, to co jest można sobie ustawić pod siebie i wyglada lepiej niż w bosiu, no i jeszcze jest dodatkowo statica o której w PKO nieslyszeli
  • Re: Nowy supermakler Autor: ~Wkurzony [31.60.3.*]
    To jakis syf .na wykresie miesiecznym nie pokazuje nawet swiecy biezacej sesji !!!!
    To jest gowno jakies !!!!
  • Re: Nowy supermakler Autor: ~koneser [46.134.58.*]
    https://www.sii.org.pl/15126/aktualnosci/badania-i-rankingi/najlepsze-rachunki-maklerskie-wedlug-inwestorow-indywidualnych-obi-2021.html
  • Re: Nowy supermakler Autor: ~invest [78.88.172.*]
    A pytal sie kto czy potrzebna jest zmiana apki ? taki z ciebe ekspet . Dno quwa Taki szit wypuscic !!!
  • Re: Nowy supermakler Autor: ~geko [46.204.108.*]
    Gotowa formułka ,którą otrzymałem od Was na zażalenie w sprawie wycofywania e-promag brzmi w dużej części identycznie. Widzę jak pozorujecie troskę o dobro waszych klientów -inwestorów w tym mnie!. Mój wniosek jest jeden - 20 .01.2023. to data końca mojej działalności na rachunku w DM PKOBP.
  • Re: Nowy supermakler Autor: ~Kliencik [94.254.172.*]
    Siemano pko bp
    Kiedy bedziecie odpisywac na email ?
    Pozdrawiam ekipe Macie kiepski serwis informacyjny
    Brak rzetelnych prognoz i analiz
    Skupiacie sie tylko na sniu dzisiejszym
    Wasze algo algorytmy nie dzialaja
    Hehe jestescie smieszni Ale nie martwcie sie Nie ma dobrego serwisu Mbank troszke lepsze ale tez slabe
    Tylko saxo bank ma dobre analizy
    Stooq tak samo slabe

Ja polecam ing Maja prosty serwis
    Alior bank taki sobie ale moze byc
    Mbank ok

Xtb mam Serwis slaby ale moze byc Zerowe prowizje to jest plus
  • Re: Nowy supermakler Autor: ~Porazka [77.92.45.*]
    Zmieniam bank ponoć w Millenium jestnfajny i czytelny
  • Re: Nowy supermakler Autor: ~CzasSpadać [37.47.221.*]
    Jeszcze nie wyłączyli Starego Supermaklera na PCta jest tam opcja "Przejdź do starego Supermaklera"
    Czy ktoś poleci jakiś bank gdzie jest normalna czytelna i szybka APKa?
  • Re: Nowy supermakler Autor: ~geko [46.204.108.*]
    Likwidacja od 20stycznia 2023 Super Maklera i ePromag Profesional to działanie na szkodę aktywnych inwestorów . Nowa wersja programu to kminek dla dziewczynek ,a nie profesjonalne narzędzie do operacji giełdowych. Pora wynosić się z PKO BP.
[x]
PKOBP -2,91% 100,00 2026-06-01 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.