Raczej utrata cierpliwości, ucinanie straty, a może ktoś potrzebował gotówki. Wolumen taki ze każdy z portfelem 50k może wywołać zmiane kursu o kilka %. Taka płynność spółki, wchodzisz powinieneś wiedzieć jaki jest ryzyko na spółce. W krótkim terminie Zawiszę będzie Ci latać, w długim sam sobie odpowiedz, bo chyba znasz fundamenty i pod coś zainwestowałes?
Firma pomimo zapewnień nie opublikowała do końca maja zaudytowanego raportu rocznego. Oznacza to ze nie traktuje poważnie inwestorów. Pomijam już złamanie obowiązku informacyjnego za co KNF pewnie nałoży na nią kare finansową. Pytanie do hommoh, który zna tą spółkę długo: czy tego typu akcje to normalka tutaj?
Dnia 2021-06-01 o godz. 22:35 ~troll_bez_akcji napisał(a): > Pytanie do hommoh, który zna tą spółkę długo: czy tego typu akcje to normalka tutaj? Tak to normalka w przeszłości też się tu takie rzeczy działy. Nihil novi sub sole.
Pluję sobie w brodę za brak konsekwencji, założyłem że wrócę [odkupię] po raporcie rocznym. Wróciłem odkupiłem tyle, że za wczesnie -po niezaudytowanym raporcie. Ten błąd kosztować mnie będzie dużo. Ale ten koszt jest bardzo krótkoterminowy. Już nie długo na KSG pokonamy lokalne szczyty. a czy przez chwilę będzie 2 z przodu? Wszystko możliwe ale podejrzewam że wątpię :) Szanowny Kmiocie czy to Ty i Gruby sprzedaliście = zwaliliście kurs?
hoommoh nie pluj sobie w brodę, że wróciłeś do ukrainki, ale że nie do tej co najwięcej wzrosłą:)) Agrotonu (+10 proc.), Astarty (+19,8 proc.), Coal Energy (+29,2 proc.) oraz Milkilandu (+32,7 proc.). Na korzyść rolniczych spółek (to właśnie ten sektor jest głównie reprezentowany przez ukraińskie firmy) działają ceny żywności https://www.bankier.pl/wiadomosc/CD-Projekt-drozszy-niz-przed-raportem-Mocne-wzrosty-ukrainskich-spolek-8127653.html