Wywalanko było już od 2.1. Jest juz 40 procent nizej. To akcja zorganizowana. Nie wierze aby raport roczny się ukazał. Nastepne zawieszenie się szykuje! Milionowe przychody a przez 5 miesięcy raportu nie potrawia wykonać. Czy ta spolka to przekręt???
cel był taki abyś miał długi weekend i odpoczął od giełdy i forum i przestał pisac farmazony. Bedzie info o walnym i co przeprosisz?? NIE bo TY masz inną percepcję
możemy umówić się na kupno na umowę cywilną daję premię za ryzyko - 1pln. Oczywiście wszelkie kosztyoperacji pokrywasz TY minimalny zakup 25k akcji bo drobnymi nie będe sobie tyłka zawracał
50 tys. akcji po 1.35. To Ty mnie oklamales a nie ja Ciebie... o jakim ryzyku Ty mówisz! Przecież prezes Ciebie zapewnił o infach... no chyba ze to bajeczka!
Jak zakładałeś konto w DM to jest tam zapis o umowie dzieckiem nie jesteś. Daje 1pln na umowe cywilna i masz po problemie min 25k akcji. Oferta jest aktualna tylko i wyłącznie w okresie zawieszenia notowań. Takze decyduj się szybko bo jak odwiesza moze byc taniej.
Twoja kasa twoje inwestycje trollu nikt za Ciebie nie wciskał Enter, kupiles i żale masakra. Pamietaj 1pln aktualny z mojej strony plus flacha na otarcie łez
I tam właśnie po rozmowie z AD ( bo ze spolka nie było kontaktu) puscilem. Dlatego jak ktoś inwestuje to niech się trochę zainteresuje swoimi pieniedzmi. To takie proste. Inwestowanie na podstawie forum...hmm to takie nieodpowiedzialne jak se .x pozamałżeński bez gumki z Ukrainką