Re: AT WIKANA Autor: ~nowynamastersie [46.174.208.*]
Dnia 2021-06-01 o godz. 14:49 ~Gallileo napisał(a): > a juz tak sobie proaktywnie sam dla siebie wyliczyułem, że po dzisiejszej sesji zakladajc ze zamknie sie na 6,40 to bedzie to juz ponad +1400%
no jasne oczywiście proaktywnie licząc od 0,45 grosza to prokreacja wynosi 1400 Panie Boże że jeszcze nie grzmisz to podziwiam Twoją wyrozumiałość dla ........................
Te , proaktywny ty chyba nie masz tych akcji wiec czemu siejesz zamęt ? Na innym wątku pisałeś że wyniki nie do powtórzenia bo, kłamałeś że rozliczyli cały projekt w Rzeszowie co oczywiście nie jest prawdą . trochę rzetelności a mniej zazdrości :-)
Kolega chyba nowoubrany widze... ciekawe gdzie kolega byl jak radzilem tutaj kupowac po 40-50gr Nigdzie nie napisalem ze rozliczyli calosc, tylko ze wynik jest tak dobry z powodu Wikana Square. Rzetelnosci mnie prosze nie uczyc, bo nigdy mi jej tutaj nie brakowalo
Dnia 2021-06-01 o godz. 14:35 ~Gallileo napisał(a): > tam tez podają ze kurs jest w tej chwili dwa razy wyzszy od warrtosci ksiegowej, a stopa wzrostu z 36m wynosi juz w tej chwili > +1202.08% >
Dnia 2021-06-01 o godz. 15:13 ~GENXONEpo140 napisał(a): > tu jest chronić ny problem z płynnością
B zamroził jako ("bardzo") większościowy jeżeli odmrozi i obróci większą ilością będzie płynność w innej sytuacji marazm , mam nadzieję że jak kiedyś napisałem "pójdzie ktoś (właściciel) bez urazy po rozum do głowy , sytuacja aktualnie odpowiednia