On nie chce sprzedac to jest blokada. Najpierw bylo ukryte po 50 szt od kilku dni. Akumulacja jak ta lala.
Na wskaznikach wyprzedanie :)))
Fundy ktore capnely 90 tys szt wiedza co robia. Do glownego maja powiekszyc pakiet i to robia.
15 akcji na fixie. Standard.
Akumulacja na nizszych poziomach. Onstawialem dzis nizej po nurkowaniu CDR troche mnie zaskoczyli. No nic, trzeba czekac na przebicie wsparcia.
Pokazują w ten sposób ze tych akcji nikt przecież nie chce! Celowe i świadome działanie. A to tylko i wyłącznie oni są odpowiedzialni za taki stan rzeczy.
Nie tylko oni. Oni korzystaja ze nie ma popytu. Gdyby byl akumulacja bylaby pietra wyzej. Nie ma zadnej walki. Tak czasem jest ale za to jak sie zacznie to pourywa rece.
Mozna czekac na nizsze poziomy i akumulowac jak ktos widzi potencjal w spolce. Popyt ruszy tylko ja nie wiem kiedy. Pewnie po wynikach za Q4 jak bedzie widac multiplayera i wyniki pojda skokowo. Do tego czasu zbieranko na nizszych poziomach.
I jak co sesję na koniec 5 akcyjnej w lewo i schodzimy kilka % niżej. Wykres nam się wypłaszcza, chyba szykuje się jak to mówią wyszczał, oby na północ hehe. Czekamy na nowości o WH, może już jutro coś będzie!