Szybko prezes został ustawiony do pionu. Ostatnia szansa od Prezesa Babieno. Pod koniec czerwca sprawdzam. Czyli nie tylko ja widzę że nie wszystko jest super pięknie.
A po co ta agresja. Fakty są jasne. Bloober nie zgodził się na emisję dopóki nie zobaczy nowych materiałów z gry i jak to wpłynie na jej popularność. Bo na razie nie istnieje w świadomości graczy.
@wwl, nie zmieniaj faktow- BLO nie nie zgodzil sie (czytaj zaglosowal przeciwko), tylko zrobili przerwe w WZA bez zglaszania nowych uchwal. To jest PODSTAWOWA roznica
Babieno na Twitterze po ogłoszeniu chęci emisji, stwierdził ze to super, jeżeli chcą wydać SC sami. Patrząc jednak na informacje od DD, ta emisja jest na różne cele, nie wspomniano o wydaniu gry samemu. Także może to ta różnica. Trzeba pamiętać ze Twitter Babieno to jego prywatny profil a nie spółki Blo. Czekamy na nowy trailer SC, mam nadzieje ze lepszy niż ostatni, i myśle ze emisja przejdzie.
Może to byc z tym SC lub jak Rado napisal, ze BLO moze planowac sprzedac swoj pakiet nowemu inwestorowi i on sobie juz ustali. Dla mnie najciekawsza byla dzisiajsza nieobecnosc Quercusa, ktory albo byl juz z nimi dogadany, albo mu nie zalezy, bo np szuka kupca na swoj pakiet?
I takiego niesubordynowanego prezesa Bloober wybral na kolejna kadencje?
https://www.bankier.pl/wiadomosc/DDISTANCE-Powolanie-Zarzadu-i-Rady-Nadzorczej-nowej-kadencji-8125273.html