• raport za 2020 Autor: ~taka_prawda [37.120.156.*]
    Ktoś się pokusi o analizę raportu rocznego? Odpowiedz rynku jednoznacznie -13%

Co oni tam palą?
    "Spółka posiada zobowiązania w kwocie na dzień 31 grudnia 2020 roku 7 587,0 tysięcy złotych, z czego 4 258,0 tysięcy złotych to kwota równa wzrostowi funduszy własnych Spółki przed rejestracją podwyższenia kapitału w Krajowym Rejestrze Sądowym. Kwota 3 321,0 tysięcy złotych to zobowiązania z tytułu dostaw i usług o zapadalności do jednego roku.
    W związku z zaangażowaniem prac nad nowymi produktami Spółki, które na jesień generować będą przychód oraz istotnie przełożą się na potencjał rozwoju Spółki, Zarząd nie widzi ryzyka niezaspokojenia ww. zobowiązań."
  • Re: raport za 2020 Autor: ~Mortimer [89.66.229.*]
    o jakim rynku mówisz ? :P te kilkaset akcji ? :P tu sie nic nie dzieje..ani w góre ani w dół..jeżeli chcesz wróżyć z takiego wolumenu to podpowiem ci że sam możesz tu zrobić mega "wzrosty". Raport to raczej księgowość i tyle. Chcesz zobaczyć wtopę to zobacz raport cdr ..tam to czekam na spadek z uzasadnieniem w wolumenach i biznesie a nie tu. tu to dzika karta.
  • Re: raport za 2020 Autor: ~Ins [89.36.224.*]
    -„Słyszałem Izaak, że dziś w lesie dostałeś w mordę”
    -„Phi, też mi las- kilka drzew”

spin doktor wciąż w akcji - wytłumaczy, że wtopa to sukces.
    A zaraz za nim jego alter-ego-chórki ...

jeszcze nie opchnęli wszystkiego co chcieli i szukają leszczy
    Już nie płacz. Mam kilka takich spółek w portfelu co jak im wyjdzie to będzie dobrze. To jedna z nich. Kto nie dywersyfikuje to płacze po forach
  • Re: raport za 2020 Autor: ~domik [5.173.178.*]
    święta prawda Morti
    odpowiedz rynku na sam koniec jakaś taka niemrawa jednak ;) brać, jak dają :P
  • Re: raport za 2020 Autor: ~domik [94.254.137.*]
    pomalutku, odbierane trwa od zniecierpliwionych
[x]
BTCSTUDIO 0,00% 0,19 2026-03-25 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.