• czy to ja Autor: ~nowynamastersie [46.174.208.*]
    nie przypadkowo a celowo pisałem w dalekiej przeszłości że do akcji należy dopuścić spekułę i zwiększyć obrót z korzyścią dla wszystkich
    ?????????????????????????????????
    tak
    to
    ja
    tak
    pisałem i nawet napisałem
  • Re: czy to ja Autor: ~nowynamastersie [46.174.208.*]
    nie przypadkowo a celowo pisałem w dalekiej przeszłości że do akcji należy dopuścić spekułę i zwiększyć obrót z korzyścią dla wszystkich
    ?????????????????????????????????
    tak
    to
    ja
    tak
    pisałem i nawet napisałem
    aby forum wrzało
    tak to ja tak napisałem
  • Re: czy to ja Autor: ~Gallileo [193.102.79.*]
    Przeciez tu nie ma na razie zadnej spekuli. Spekula zaczyna jazdy jak sie sama obkupi, a poki co to tutaj przez ostatnie pół roku nie bylo jak nawet tego kupić. Ferajna od B. gra sama ze sobą liczac na wzbudzenie zainteresowania.
  • Re: czy to ja Autor: ~dd [77.252.51.*]
    a Ty znowu swoje teorie, może już czas sie pogodzić ze się oddało za tanio :)
    spokojnie , niech cie glowa o to nie boli
  • Re: czy to ja Autor: ~df [193.192.177.*]
    Dnia 2021-06-01 o godz. 11:27 ~dd napisał(a):
    > a Ty znowu swoje teorie, może już czas sie pogodzić ze się oddało za tanio :)

Bo lepiej tak jak ty pieprzyć nagaciackie niczym niepoparte kocopoły
    rozbroiło mnie zwłaszcza słowo "naganiackie" :) dobre...
  • Re: czy to ja Autor: ~Dev [78.10.235.*]
    Dnia 2021-06-01 o godz. 11:45 ~df napisał(a):
    > Dnia 2021-06-01 o godz. 11:27 ~dd napisał(a):
    > > a Ty znowu swoje teorie, może już czas sie pogodzić ze się oddało za tanio :)
    >
    > Bo lepiej tak jak ty pieprzyć nagaciackie niczym niepoparte kocopoły

A możesz przetłumaczyć to nasz język !?
    Dnia 2021-06-01 o godz. 12:12 ~Dev napisał(a):
    > Dnia 2021-06-01 o godz. 11:45 ~df napisał(a):
    > > Dnia 2021-06-01 o godz. 11:27 ~dd napisał(a):
    > > > a Ty znowu swoje teorie, może już czas sie pogodzić ze się oddało za tanio :)
    > >
    > > Bo lepiej tak jak ty pieprzyć nagaciackie niczym niepoparte kocopoły
    >
    > A możesz przetłumaczyć to nasz język !?

kocopoły to wypowiedzi niemające sensu lub nieprawdziwe, którymi nie warto się przejmować; słowo potoczne

bardzo potocznie:pierdoły

Słownik wyrazów bliskoznacznych podobne znaczeniowo (lepsze odpowiedniki lub zapomniane słowa)
    • absurd;bajanie;bajęda;bajka;bezładność;bezsens;bujda;dygresje;dywagacje;fałsz;gadanina;herezja;kłamstwo;krętactwo;łgarstwo;mówienie od rzeczy;mydlenie oczu;niedorzeczność;nieprawda;niespójność;niestworzone rzeczy;nonsens;oszczerstwo;oszustwo;rozwlekłość;trzy po trzy
    potocznie:bajer;głodne kawałki;kit;lipa;ściema;trele-morele
  • Re: czy to ja Autor: ~Dev [78.10.235.*]
    Dnia 2021-06-01 o godz. 12:28 ~nowynamastersie napisał(a):
    > Dnia 2021-06-01 o godz. 12:12 ~Dev napisał(a):
    > > Dnia 2021-06-01 o godz. 11:45 ~df napisał(a):
    > > > Dnia 2021-06-01 o godz. 11:27 ~dd napisał(a):
    > > > > a Ty znowu swoje teorie, może już czas sie pogodzić ze się oddało za tanio :)
    > > >
    > > > Bo lepiej tak jak ty pieprzyć nagaciackie niczym niepoparte kocopoły
    > >
    > > A możesz przetłumaczyć to nasz język !?
    >
    > kocopoły to wypowiedzi niemające sensu lub nieprawdziwe, którymi nie warto się przejmować; słowo potoczne
    >
    > nieco książkowo:androny
    > potocznie:banialuki;brednie;bzdety;bzdury;dyrdymałki;dyrdymały;farmazony;głupoty;głupstwa
    > bardzo potocznie:pierdoły
    >
    >  Słownik wyrazów bliskoznacznych podobne znaczeniowo (lepsze odpowiedniki lub zapomniane słowa)
    > absurd;bajanie;bajęda;bajka;bezładność;bezsens;bujda;dygresje;dywagacje;fałsz;gadanina;herezja;kłamstwo;krętactwo;łgarstwo;mówienie od rzeczy;mydlenie oczu;niedorzeczność;nieprawda;niespójność;niestworzone rzeczy;nonsens;oszczerstwo;oszustwo;rozwlekłość;trzy po trzy
    > potocznie:bajer;głodne kawałki;kit;lipa;ściema;trele-morele

A wiesz że język polski znam i polskich wyrazów nie tłumacz cwaniaczku !

Co znaczy nagaciackie !

PS
    Zabłysłeś kopiujący definicje z Internetu ! :)
    Dnia 2021-06-01 o godz. 12:40 ~Dev napisał(a):
    > Dnia 2021-06-01 o godz. 12:28 ~nowynamastersie napisał(a):
    > > Dnia 2021-06-01 o godz. 12:12 ~Dev napisał(a):
    > > > Dnia 2021-06-01 o godz. 11:45 ~df napisał(a):
    > > > > Dnia 2021-06-01 o godz. 11:27 ~dd napisał(a):
    > > > > > a Ty znowu swoje teorie, może już czas sie pogodzić ze się oddało za tanio :)
    > > > >
    > > > > Bo lepiej tak jak ty pieprzyć nagaciackie niczym niepoparte kocopoły
    > > >
    > > > A możesz przetłumaczyć to nasz język !?
    > >
    > > kocopoły to wypowiedzi niemające sensu lub nieprawdziwe, którymi nie warto się przejmować; słowo potoczne
    > >
    > > nieco książkowo:androny
    > > potocznie:banialuki;brednie;bzdety;bzdury;dyrdymałki;dyrdymały;farmazony;głupoty;głupstwa
    > > bardzo potocznie:pierdoły
    > >
    > >  Słownik wyrazów bliskoznacznych podobne znaczeniowo (lepsze odpowiedniki lub zapomniane słowa)
    > > absurd;bajanie;bajęda;bajka;bezładność;bezsens;bujda;dygresje;dywagacje;fałsz;gadanina;herezja;kłamstwo;krętactwo;łgarstwo;mówienie od rzeczy;mydlenie oczu;niedorzeczność;nieprawda;niespójność;niestworzone rzeczy;nonsens;oszczerstwo;oszustwo;rozwlekłość;trzy po trzy
    > > potocznie:bajer;głodne kawałki;kit;lipa;ściema;trele-morele
    >
    > A wiesz że język polski znam i polskich wyrazów nie tłumacz cwaniaczku !
    >
    > Co znaczy nagaciackie !
    >
    > PS
    > Zabłysłeś kopiujący definicje z Internetu ! :)

ja nigdy słowotwórstwa nie tworzę skoro to już ktoś stworzył , kopiuję zawsze coś co jest wiarygodne, mogłeś sam poszperać ale chciałeś koledze który te archaiczne słowa przytoczył zrobić ("docinkkę") on zaś olał twoją niewiedzę , nie błysnąłeś bynajmniej
    Dnia 2021-06-01 o godz. 11:18 ~Gallileo napisał(a):
    > Przeciez tu nie ma na razie zadnej spekuli. Spekula zaczyna jazdy jak sie sama obkupi, a poki co to tutaj przez ostatnie pół roku nie bylo jak nawet tego kupić. Ferajna od B. gra sama ze sobą liczac na wzbudzenie zainteresowania.

Ferajna to ma właśnie czynić i bardzo dobrze że nareszcie to robi czyli wzbudza zainteresowanie
  • Re: czy to ja Autor: ~df [193.192.177.*]
    Ale kto zna "B:" wie, ze wam to rzucą w koncu w ryj, tak jak to robili na sanwilu. Oni chcą sie tylko obłowić
  • Re: czy to ja Autor: cmpunk [37.47.4.*]
    Dnia 2021-06-01 o godz. 11:47 ~df napisał(a):
    > Ale kto zna "B:" wie, ze wam to rzucą w koncu w ryj, tak jak to robili na sanwilu. Oni chcą sie tylko obłowić

A ty po co siejesz ferment? U nas chcesz rozmiar buta, fiuta i stan konta, żeby ci pokazać, a tu zaczynasz jakieś chore baje cisnąć. Nie podoba się i nie masz papiera, to masz kilkaset innych spółek, spółeczek o pierwszorzędnej wiarygodności, a nie uczepiłeś się Wikany i Sanwila, jak rzep psiego ogona :-).
    Dnia 2021-06-01 o godz. 13:24 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2021-06-01 o godz. 11:47 ~df napisał(a):
    > > Ale kto zna "B:" wie, ze wam to rzucą w koncu w ryj, tak jak to robili na sanwilu. Oni chcą sie tylko obłowić
    >
    > A ty po co siejesz ferment? U nas chcesz rozmiar buta, fiuta i stan konta, żeby ci pokazać, a tu zaczynasz jakieś chore baje cisnąć. Nie podoba się i nie masz papiera, to masz kilkaset innych spółek, spółeczek o pierwszorzędnej wiarygodności, a nie uczepiłeś się Wikany i Sanwila, jak rzep psiego ogona :-).

no właśnie dlaczego ??????????????????????????????
    oj dzieje się na forum
[x]
WIKANA -1,23% 8,00 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.