Niby dlaczego po zabawie? Dość słaby pierwszy kwartał, a raport całkiem niezły więc po dużo lepszym drugim kwartale raport powinien być już bardzo dobry.
No więc sypią dzisiaj, sypali wczoraj, tydzień wcześniej, miesiąc wcześniej... strasznie dużo mają tych akcji do upchania :) Nagle po dobrym komunikacie pojawiły się takie wpisy. Wiem wiem, spółka to bankrut i musimy się z tym pogodzić, prawda? ;)
No tak, a najlepszym sposobem jest ustawianie zleceń sprzedaży po kursie niższym niż zlecenia kupna, bo przecież już takie rzeczy tu były i przekonywano nas na forum, że to całkowicie naturalne zjawisko :)
Strasznie dużo się tu robi, aby zniechęcić do spółki, a dzisiaj po całkiem dobrych wynikach widzę dodatkową mobilizację w tym kierunku, aby czasem nie wyglądało na to, że spółka ma się już lepiej.
wyniki mocno gorsze jak poprzedni kwartał, strata operacyjna sie znacznie zwiększyła, a zysk netto to zabieg czysto księgowy, zwiazany z restrukturyzacją wierzytelności (zabieg jednorazowy), tak więc ubierają
Dlaczego takie wpisy pojawiają się akurat dzisiaj, po raporcie i wzroście kursu, skoro z taką sytuacją mamy do czynienia praktycznie przy każdej sesji?:) Wtedy nie było "co chwilę niżej"?:)
Tak jest Ad, trafnie to ująłeś :))) Ale zasadniczo to to jest zdrowy objaw - ci wszyscy mądrale, i ich ujadanie... Przecież wiadomo, kim są i co mają na celu. Dotarło do nygusów, jaki to jest temat i z jakim potencjałem - więc bardzo chętnie zapakowaliby się na poziomach z szóstką z przodu... ;)