watch piesku podwórzowy , aby coś wywalić musisz najpierw to posiadać . Czytałeś raport - powołanie nowego członka i nie mówią o tobie w dosłownym słowa znaczeniu
Mnie się wydaje,że komuś bardzo zalezy,żeby się ludzie wyprzedali z akcji. Zaczeły się uaktywniać osoby, ewidentnie trolujace na spadki. Nie zrobia cenę 5 zeta i obroty to im sprzedam.
Podobno skup ( ja nigdy nie wiem skup czy dystrybucja) na dole przed samym wsparciem. Trend wzrostowy. Coś się kręci, ja symbolicznie coś mam ale brak zapłonu. Mieli coś dac o akwizycjach,finansowaniu i nic. Pojęcia nie mam..na razie leży. Myślę nad inną spekułą . Liczę ile mogę stracić:)))). Jak kupię to powiem. Duże ryzyko. Można się na długo zamrozić:))) Ale jak ruszy to będzie ładna wziatke chyba. Widziałam tam spekułke Trolują -znaczy kupują:).ale nie wiem jeszcze.
...
..
No toś KTosiu-1 w sam raz kupił rowerki:).
Ciekawe co jutro.
A potem gdzieś łapiesz? Ja paczam na action i indos bo mi się w upał latać nie chce i szukam coś na leżenie:))
Gdzie tą dychę szanowny kolega przewiduje ??? Wracając , Tosia ja to chyba , nie na pewno mam dług u Ciebie - kawa , czekoladki - vee wszystkie na górce i to na dwa kółeczka se poszły , normalnie pierwszy raz taki fart .Tego devo trzymam od 50 gr i w zasadzie nie mam pomysłu co z tym zrobić ? , trzymać jeszcze albo oddać i podziękować , rowerki tym razem nie zrobię ( chyba ) takiego prezentu nikomu jak ostatnio. For ostatnio dodałem , drageus niewiele ale jest - to tyle na teraz, no i oczywiście dużo infra ( chyba za dużo) - po 5 dych oddam
KTosiu,a co Ty z tym drageusem . Chyba już 2 gi raz bierzesz. Warte toto? Bo co nie spojrzeć to jakoś mi nie pasi. I nie wiem czemu. Oni mają gry czy beda miec ? Kompletnie nie znam i może dlatego. Ja jak nie znam spółki choć trochę nie biorę. ..Rowery trzymam. Tam ktoś dzis nieźle spuscil porcję... Deva nie mam. Myślę że to moze resztki chcą wypchnac? Ja z gier to Sonke dalej biorę jak wpadnie. Musiało mnie BTCS, to ta spekula straszna miała być _ale nie wzielam już po ptakach.... Monnari patrzyłam za Olą, ale też czekam .Czasu kuna nie mam na giełdę..
Drageus to taki mały sentyment , niewielkimi ilościami zawsze jakoś tak in plus wychodzi, Monari mówisz - fajnie wygląda od tych górek rysowanych , dev poszedł , sonka - już kiedyś pisaliśmy również tak sobie powoli idzie do góry i warto chyba potrzymać , btcs ta przerwa co się wcześniej narysowała domknięta , to i wczoraj dali popis . Jest jeszcze kilka wykresów rysowanych do paczenia , ale masz to czas. Domowy tyran z ogródka do chałupy sie przeniósł , jakiś renowacji nawymyślała, chyba jakąś kartę jej założę. I najlepsze - jak ktoś wpadnie do mojego prywatnego obozu pracy , chwali się " jak ładnie zrobiłam !!! " , ( ja chyba byłem na Malediwach w tym czasie)