Nie 100 a 10 z tego co czytam - ogolnie nie ma to zadnego znaczenie - ewentualne konsekwencje za niedotrzymane terminy - ale tego z Nas to juz nikt sie nie dowie. Co ma wisiec nie utonie - co za roznica czy zysk beda miec w II czy III kwartale - dobrze ze informuja bo inwestorzy jak zobacza dwa kwartaly na minus zaczna sie zastanawiac o co tu chodzi :)
To nie jest spolka na krotki termin - wiec nawet takie przesuniecia podczas Covidu nie maja wiekszego znaczenia - bedzie sie liczyl dochod roczny oraz co z tego wynika zysk ( ten rok i tak nie bedzie jakis szczegolny ) liczniki zaczna wymieniac pewnie gdzies za 1.5 roku aby sie wyrobic w zalozonych planach. Bedzie 10 milionow zysku bedzie zjazd do kapitalizacji okolo 160 milionow - szkoda ze spolka nie podaje danych co do przewidywan, mozna by na tej podstawie cos wiecej rozkminic, a tak to tylko mozemy czekan na jakies komunikaty.
Cos tam prezesik wspominal o konkretnych pieniazkach w przyszlosci - wydaje mi sie ze jest na poziomie takze trzymam kciuki :) Poza tym jest naprawde malo akcji a obiegu spadki przy malych obrotach swiadcza tylko o tym ze uciekaja Ci co liczyli na 15 zlotych przed dywidenda :) Ja reinwestuje dywidende nawet jak zleci a mam dosyc sporo tego papieru.