Chciałem tylko temu Jędrusiowi uświadomić, że to co napisałem nie miało większego sensu tak samo jak jego porównywanie Nwai do Asbisu i podniecanie się setkami % wzrostu.
Pierwsze jak przeczytałem to pomyślałem, ze coś zpaliłeś albonjakies tabsy weszły po sesji.
Mi się podoba, że chociaż na forum " obroty " wzrosły dzięki Andrzejowi. Wiadomo, że lepiej jakby pisał konkretne fakty a nie jakieś warzywniaki i tam ile setek tysięcy zarobił no ale trudno tacy ludzie też się trafiają ale zmienić tego się nie da.
Jak chcieliście konkret to macie... https://www.biznesradar.pl/analiza-techniczna-wskazniki/NWAI-DOM-MAKLERSKI Przez chwilę było 17,,,, dzisiaj pojawi sie na stałe Juz nie dziękujecie mi,że cena akcji spadła i możecie taniej je kupić? Poczekajcie za chwilę będą po 15 Myślenie nie boli ...co innego akcje Nwai bolą i to coraz mocniej
Obaj prezentują taki poziom, że raczej to jedna i ta sama osoba. Przesiaduje za marne grosze całymi dniami na forum. Wkleja analizę techniczną z biznesradaru albo pisze o merytorycznej wypowiedzi o ubieraniu na cebulkę. To na pewno ten sam znafca rynku ciężarówek i specjalista od współczynników giełdowych. W skrócie forumowy błazen...
Zeusiku Twoje posty są żałosne to mało powiedziane... niedługo odkryjesz spisek obcego rządu przeciw NWAI
Ale w sumie się nie dziwię...musisz bronić kasy umoczonej tutaj
Spotkamy się przy cenie 15 zł i posmiejemy z ceny50 zł obiecanej przez Ciebie i prezesa