Na pewno znacząco więcej nie ma. Gdyby miał więcej to musiałby informować bo byłaby już zmiana o więcej niż 2 procent.
Tu widzę ludzie podstawowych zasad nie znają.
Coś mi się pomyliło kark ma 5 mln akcji a ja myślałem że 5% do 10 by nie musiał podawać co 2 procenty tylko dopiero powyzej 10 się podaje .... Jakieś zaćmienie hehe on już ma ponad 20 przecież :)
czyli jak bylo nieweslo w kwietniu i maju na notowaniach krew sie lala ,spadek kursu plus zle infa odnosnie parpu i kiepskich danych za pierwszy kw mistrzuniu w tym czasie zwiekszyl zaangazowanie .....
Dziś na dogrywce całe szczęście puściłem pakiet 1000 sztuk po 2,75 zł więc mam kapitał na ewentualne dalsze zakupy jakby jutro mocno spadało... To co dziś puściłem brałem po 2,48 zł więc jestem zarobiony...może znowu się uda....
Swoją drogą ta ilość w raporcie musi być na koniec marca pamiętajcie że aby uczestniczyć na walnym należy zarejestrować akcje sporo wcześniej więc nie mógł tego pakietu kupować wczoraj czy kilka dni temu ...
1. Prawo poboru akcji serii D przysługuje dotychczasowym akcjonariuszom Spółki.- 2. Dzień, według którego określa się akcjonariuszy, którym przysługuje prawo poboru nowych akcji serii D w rozumieniu art. 432 § 2 k.s.h. („Dzień Prawa Poboru”) ustala się na dzień 15 lipca 2021 roku.
Dnia 2021-05-31 o godz. 21:14 ~Grzesiek napisał(a): > Dziś na dogrywce całe szczęście puściłem pakiet 1000 sztuk po 2,75 zł więc mam kapitał na ewentualne dalsze zakupy jakby jutro mocno spadało... To co dziś puściłem brałem po 2,48 zł więc jestem zarobiony...może znowu się uda....