Dziwnym trafem super spółka Asbis też notuje spadek ponad 16% Kogucik spada i kurka też nie daje rady 19.05 po 26.80 31.05 po 22.00 (na godz. 15.27) Wiem wiem kurkę wszyscy mają po 10zł także zarobieni i nie tracą bo sprzedadzą na luzie po 50zł no i mogą ją sprzedać bo obrót ponad 10mln. Gratulacje
Hades coś poplątałeś. Andrzej marudzi i narzeka na NWAI, ja się tylko dziwię jak można dzień w dzień pisać o spółce której się nie ma, a nawet nie chce mieć i wypisywać rozmaitości o których można poczytać na innych wątkach.
Grzechu jutro dzień dziecka może się jakiś obrót tu pojawi w końcu. Zysk na giełdzie produkuje sporo pozytywnych emocji lecz strata boli 10 razy bardziej jak cieszy zysk. Nie każdy umie się przyznać.
Zależy jaka strata i jaki zysk. Pewnie każdy inwestor/gracz ma inaczej ale mnie bardziej cieszy zysk, oczywiście strata może wkurzyć dlatego trzeba założyć jaka strata jest akceptowana i sprzedawać póki mała - ustawić stopa i nie zakładać swetra bo to nie pomoże.
Asbis 15 procent do góry a Wy znowu na czerwono... niedługo nie obronicie 17 zł
Grzechu obrót Asbisu wczoraj 16 mln zł czyli 3/4 kapitalizacji NWAI nie zaniżają obrotów Asbisu