• Dominika na pół etatu Autor: ~MC60 [5.173.115.*]
    Po 57 mln za IV kw. i klapa za I kw. - 3 mln to znak, że tu pracuje Dominika dyrektor operacyjny z Geotransu. Czy to nie głupie cały zysk/przychody walić w jeden kwartał zamiast stopniowo rozłożyć go sukcesywnie na przyszłe chude kwartały.To nie jest profesjonalizm tylko podbitka na szybką sprzedaż i wyjście z akcji. Trudno tu o zaufanie na przyszłość. To fakt, że się buduje ale tu coś się skończyło i zaczęły się schody.
  • Re: Dominika na pół etatu Autor: ~Aleksander [212.106.162.*]
    Jak dla mnie, to Geo był grany i szło zarobić! Teraz pozostaje życzyć akcjonariuszom aby zeszli z haków i nowych ATH. Ja wybrałem RankProgress!
  • Re: Dominika na pół etatu Autor: comtrader_optymista [5.173.12.*]
    Dnia 2021-05-31 o godz. 09:57 ~MC60 napisał(a):
    > Po 57 mln za IV kw. i klapa za I kw. - 3 mln to znak, że tu pracuje Dominika dyrektor operacyjny z Geotransu. Czy to nie głupie cały zysk/przychody walić w jeden kwartał zamiast stopniowo rozłożyć go sukcesywnie na przyszłe chude kwartały.To nie jest profesjonalizm tylko podbitka na szybką sprzedaż i wyjście z akcji. Trudno tu o zaufanie na przyszłość. To fakt, że się buduje ale tu coś się skończyło i zaczęły się schody.

Pojęcia nie masz o niczym o czym piszesz...
    A z bzdurami podniesionymi do sześcianu polemizować się nie da.

comtrader
[x]
RANKPROGR 0,26% 3,88 2026-05-13 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.