Rada Administrująca Hydropress SE "Emitent" informuje, że zmianie ulega termin publikacji raportu za I kwartał 2021 roku, wskazany w raporcie bieżącym nr 5/2021 z dnia 06.05.2021 r.
Jednostkowy oraz skonsolidowany raport kwartalny za I kwartał 2021 roku zostanie opublikowany w dniu 30.06.2021 roku.
Ewentualne zmiany dat przekazywania raportów okresowych będą podane do wiadomości w formie raportu bieżącego.
To, że przekładają to norma dobrze, że informują :). Bo ostatnio musiał im ktoś przypomnieć, żeby poinformowali. Przełożyli o prawie miesiąc i teraz o kolejny, czyli opóźnienie dwu miesięczne. Co oni tam liczą??
zawsze sie dziwłem ze tyle tam wrzuciłeś nie wiem co sie kierowało ale ja na zdana spółke mniej niz wig40 bym tyle nie wrzucil , w sumie juz tu jestemy 10 lat wice człowiek ma o 10 lat wiecej doswiadczenia....
Dnia 2021-06-02 o godz. 10:48 ~roman napisał(a): > zawsze sie dziwłem ze tyle tam wrzuciłeś nie wiem co sie kierowało ale ja na zdana spółke mniej niz wig40 bym tyle nie wrzucil , w sumie juz tu jestemy 10 lat wice człowiek ma o 10 lat wiecej doswiadczenia.... > >
Już bywało, że byli zawieszani. Po prostu są nieogarnięci w kwestii publikacji finansowych raportów. Pracuje tam kilkanaście osób i pewnie ta osoba od tych publikacji prokrastynuje... Albo się urlopuje, albo jeszcze inaczej nie ogarnia tematu. Nie zmienia to faktu, że to jest zero szacunku dla akcjonariuszy.,
I kwartał moim zdaniem i tak pokaże stratę. Więc tak bardzo na niego nie czekam. Czesi mieli przecież stan wyjątkowy od października do początku kwietnia. Mało co tam działało. Ale może zapomogi uzyskają i jakoś ten rok jeszcze przeżyją?
Jak oceniałem wcześniej środków w tej spółce starczy na jakieś 2 lata, chyba że staną się rentowni.
ludzie przecież oni tylko na szemranych jadą,że tam jeszcze wszyscy nie opalają się przez kraty to CUD,tak jak pisałem kiedyś ten pasternak powinien chodzić po 0,03 gr wtedy można pograć ale nie teraz ,na to go....o już się nikt nie nabiera..........................szkoda kisić .
Dnia 2021-09-30 o godz. 18:26 ~dociekliwy napisał(a): > A u cicho i ciemno. > Co się dzieje, są tu jeszcze jacyś akcjonariusze? > Czy będą raporty? > > Witam,
No raczej są bo nie ma gdzie uciec :-) No chyba że sprzedali akcje poza rynkiem
Dnia 2021-10-02 o godz. 11:50 ~Jzg napisał(a): > Lolek, a kto to mial by niby kupic ?
Tego to nie wiem.
Dlaczego tak dziwnie się zachowują to nie wiem, czy jest jakieś powiązanie to że AutoSpa też cały czas przesuwa raport roczny i jest również zawieszony od paru miesięcy, kwartalne dają a roczny nie. Tak jakby "specjalnie" żeby były notowania zawieszone, ktoś tam chyba wyzbierał do 1 zł AutoSpa przed zawieszeniem. Hydropress też ktoś na początku roku podbierał.