Niestety po raz drugi nie wyczułem tego papieru i dałem sie ograć, tu nic z tego nie bedzie, karmią papierem na kazdej podbitce która zapewne do tego właśnie słuzy. Taki wehikul, podbić, ubrac i nakarmić, cykl powtórzyc. Bo co do gier to nie miejmy złudzen - DNO.
Ja jak na razie to Var nie dotykam. Śledzę bieg wydarzeń. Nawet trochę ciężko wyłapać coś na skalp. Obawiam się jednak, że cena jeszcze trochę spadnie.
Reznor, jak Orlen? Sprzedany. Ja wziąłem jakiś czas temu trochę Lotosu. Jest mały plusik, więc jak na razie zadowolony. Gdzieś przewinęła mi się rekomendacja, że ciągnie do 78, ale nie wiem, czy to nie jest taki wabik i może trzeba będzie wyjść szybciej. Za CDR dywidenda wpadła. Dokupiłem też trochę na drugim koncie, żeby coś wyskalpować. Jeżeli przebije 180 to jest szansa, że zaatakuje 2xx. Zobaczymy.
Cześć na CDR jak przebijemy 180 to lecimy na 208-210 zamknąć lukę a dalej zobaczymy. Co do VAR myślę, że w końcu powolne wzrosty nastąpią. Jeśli demo, które mają pokazać 16 czerwca będzie ok to może wzrost przyśpieszy.
Witam Komar, dobrze zrobiłeś z lotosem, sprzedawałem go wcześniej podczas ostatnich wzrostów powyzej 52,xx, teraz powtórka się szykuje. Orlen mam cały czas, tauronu nie mam, ale zapewne ponownie kupię po korekcie, większość kupowałem FOR, ULT, Eurocash, grupa Azoty, hub.tech, banków już nie mam w ogóle w portfelu, ale nie wykluczam, że znowu kupie. CDR tez dobierałem liczę, że plotka z Thorgalem będzie miała pokrycie z realna grą, jeśli tak to jest pod, co grać. Surowców mam sporo i też dokupuje aktualnie - konsola na zlocie I srebrze. Pozdro Komar