nie wiem co ci ludzie tacy narwani! każdy chciałby zrobić 100% w tydzień i sobie pójść :) ja czekam ze swoim papierem do 2022 i wiem, że się nie zawiodę!
Nikt nie mówi o 100% w tydzień. Mi bardziej chodzi o brak obrotów, czyli brak zainteresowania spółką. Ja też nie kupiłem tego na jakieś kółka czy 30% 2 dwa dni bo jest potencjał, ale jakoś zainteresowania brak.
no obrót żałosny i to jest fakt, ale mnie to na razie nie martwi. jak przyjdzie czas to i obrót będzie. kto ma ochotę może delikatnie zbierać papier bo serio uważam, że kto dzisiaj włoży x pln to za rok będzie mial 2x czyli 100% zysku. życzę tego wszystkim
Suntech, producent oprogramowania dla operatorów telekomunikacyjnych, z prywatnej emisji akcji serii D pozyskał 954 tys. zł. Spółka zadebiutuje na NewConnect na początku października.
Emisję 578.220 akcji serii D objęło 22 nowych akcjonariuszy Cena emisyjna była ustalona na 1,65 zł.
Inflacja realna w tym czasie ze 150% Dobijmy chociaż do realnej ceny emisyjnej.
jestem na Suntech od 1.18 i wiem że jest to bardzo perspektywiczna spółka więc po co oddawać, a jeszcze nie ma szału na nią, spójrzcie na asbis tu może być podobnie. Polecam też INC w trendzie bocznym możliwe że zaraz odpali.