• Czas na pożegnania Autor: ~Wojtek [196.53.0.*]
    Pewnie prawie wszyscy znikną z tego forum w przyszłym tygodniu więc i ja sie pożegnam

Żegnajcie

Wojciech
  • Re: Czas na pożegnania Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Podaj adres, to ci forumowy kosz kwiatów podeślemy :-D.
  • Re: Czas na pożegnania Autor: ~J-23 [198.41.242.*]
    Autor: ~Wojtek [196.53.0.*] 2021-05-29 20:08
    Opublikowano przy kursie:  3,18 zł , zmiana od tamtej pory: -46,86%

Jak widać powyżej ci co poszli po rozum do głowy i rozstali się z akcjami i FORUM snw zaoszczędzili już ok. 50% kapitału ,...
    No, może "stracili" wiele nie czytając "błyskotliwych" 'analiz' wolnego+/-, sand76, czy innych wybitnych strategów giełdowych ,...
    Dotkliwą "Stratą" może też tu być brak strasznie "śmiesznych" j.w. wpisów wcpunk , ale zaoszczędzone 50% myślę , że w pełni zrekompensuje te ,... straty

Ps.
    a na walorze nadal jazda na wstecznym
  • Re: Czas na pożegnania Autor: martyna11 [37.47.146.*]
    Bye bye...
    Ja bym chciała, żeby zniknęło dwóch tych, którzy martwią się o nasze akcje i nasze straty :P
  • Re: Czas na pożegnania Autor: ~J-23 [198.41.242.*]
    O,...
    Jakaś odmiana wreszcie !!!!!!!
    Nie cempek , a martyna 11 ,....
    a może 'nasz' cm ,,,, zmienia płeć ?????
  • Re: Czas na pożegnania Autor: cmpunk [31.61.236.*]
    Dnia 2022-01-20 o godz. 14:11 ~J-23 napisał(a):
    > O,...
    > Jakaś odmiana wreszcie !!!!!!!
    > Nie cempek , a martyna 11 ,....
    > a może 'nasz' cm ,,,, zmienia płeć ?????

No dokładnie, raz Jarosław, raz Balbina :-).
  • Re: Czas na pożegnania Autor: martyna11 [83.8.18.*]
    Nie zmienia... jestem tu już długi czas tylko nie chce mi się z Wami dyskutować.
    J-23 jaki Ty jesteś do...wcipny!
    Prawie jak Scett.
  • Re: Czas na pożegnania Autor: ~J-23 [31.61.227.*]
    Dnia 2022-01-20 o godz. 21:03 martyna11 napisał(a):
    > J-23 jaki Ty jesteś do...wcipny!
    > > Prawie jak Scett.

Prawie jak wiesz robi różnicę !!
    Gdzie mnie do SCHETTINNO !!!!! buty mógłbym mu czyścić , jak zresztą większość forumowiczów ,...

i masz dziewczyno trochę racji , że nie ma o czym tu DYSKUTOWAĆ ,....
    genialni "EXPERCI" od analizy jednej (AT) i drugiej (AF) typu wolny-/+, sand76, alexa, 'ja' zielony itp. podkulili ogon , ...
    a wcpunk w praktycznie każdym swoim wpisie porusza swój ulubiony 'toaletowy' temat ewentualnie wspomina coś o sułtanie, może ma jakeś nadzieję na powrót "inwestorów z Kuwejtu", albo poleca Pawilon Nr 6 czy 5 Szpitala Wolskiego ,....

Ps.
    A za oceanem niezły zjazd w końcówce ,....
    A jutro piątek
    Dnia 2022-01-20 o godz. 22:24 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-01-20 o godz. 21:03 martyna11 napisał(a):
    > > J-23 jaki Ty jesteś do...wcipny!
    > > > Prawie jak Scett.
    >
    > Prawie jak wiesz robi różnicę !!
    > Gdzie mnie do SCHETTINNO !!!!! buty mógłbym mu czyścić , jak zresztą większość forumowiczów ,...
    >
    > i masz dziewczyno trochę racji , że nie ma o czym tu DYSKUTOWAĆ ,....
    > genialni "EXPERCI" od analizy jednej (AT) i drugiej (AF) typu wolny-/+, sand76, alexa, 'ja' zielony itp. podkulili ogon , ...
    > a wcpunk w praktycznie każdym swoim wpisie porusza swój ulubiony 'toaletowy' temat ewentualnie wspomina coś o sułtanie, może ma jakeś nadzieję na powrót "inwestorów z Kuwejtu", albo poleca Pawilon Nr 6 czy 5 Szpitala Wolskiego ,....
    >
    > Ps.
    > A za oceanem niezły zjazd w końcówce ,....
    > A jutro piątek

No jutro piątek... Ameryka będzie wychodzić z Sanwila :-D.
    Może Rosja wejdzie...
    Sferanet już 1,xx i powrót do bazy na 50 gr.
    Dowcipny bajkopisarz z Ciebie :D
  • Re: Czas na pożegnania Autor: mroz [77.87.2.*]
    a powiem Ci martyna że tu są jeszcze lepsi od niego :)
  • Re: Czas na pożegnania Autor: ~hmm [193.102.79.*]
    Dowcipny nie dowcipny, ale poki co to smiac sie mozna glownie z Was... ostrzegalismy was jak to sie skonczy. trzeba bylo sluchac, zaoszczedzilibyscie 40-70% kapitału, a tak to zostal wam jedynie pusty nic nieznaczacy smiech z j23.. smiech raczej przez lzy
  • Re: Czas na pożegnania Autor: ~Adwersarz [83.22.73.*]
    Kiedy stracą się trolle, znaczyć to będzie, że spółka jest nic nie warta, a tymczasem tych wszarzy tutaj coraz więcej a jeden mądrzejszy od drugiego. Pamiętam to samo na Kruku, kiedy cena akcji spadła poniżej 70 zł...
    Dnia 2022-01-21 o godz. 09:55 ~hmm napisał(a):
    > Dowcipny nie dowcipny, ale poki co to smiac sie mozna glownie z Was... ostrzegalismy was jak to sie skonczy. trzeba bylo sluchac, zaoszczedzilibyscie 40-70% kapitału, a tak to zostal wam jedynie pusty nic nieznaczacy smiech z j23.. smiech raczej przez lzy

Napisz, że to już koniec, spółka ogłasza upadłość, komornik licytuje maszyny i co tam jeszcze wymyślisz :-).

Ktos taki jak ty czyli naczelny komik zeby nie powiedziec pajac tego forum nie bedzie mi mowil co mam napisac. Na twoim miejscu majac w pamieci te wszystkie brednie ktore wypisywales prze ostatni rok to szczerze mowiac zapadlbym sie pod ziemię ze wsydu
    Dnia 2022-01-21 o godz. 11:28 ~hmm napisał(a):
    > Ktos taki jak ty czyli naczelny komik zeby nie powiedziec pajac tego forum nie bedzie mi mowil co mam napisac. Na twoim miejscu majac w pamieci te wszystkie brednie ktore wypisywales prze ostatni rok to szczerze mowiac zapadlbym sie pod ziemię ze wsydu

To się zapadaj :-). Nikt nie będzie po tobie płakał.
    Udowodnij, że spółka nie jest nic warta! Czekam tylko na rzetelne i merytoryczne wypowiedzi bez bełkotu.
    a czy ja mowie ze jest nic nie warta? ja mowie to co mowilem rok temu ze nie jest tyle warta co byla i nie dalbym za nia nawet polowy owczesnej ceny za ktora wy dalibyscie sie wowczas pokroic (wiekszosci z was zreszta juz tu nie ma, bo przejrzala na oczy), a najlepiej to radzilbym sie trzymac od tej spolki z daleka bo nic nie warty to jest jej wlasciciel
    Dnia 2022-01-21 o godz. 14:07 ~hmm napisał(a):
    > a czy ja mowie ze jest nic nie warta? ja mowie to co mowilem rok temu ze nie jest tyle warta co byla i nie dalbym za nia nawet polowy owczesnej ceny za ktora wy dalibyscie sie wowczas pokroic (wiekszosci z was zreszta juz tu nie ma, bo przejrzala na oczy), a najlepiej to radzilbym sie trzymac od tej spolki z daleka bo nic nie warty to jest jej wlasciciel

Idź na 4mass, tam właściciel jest spoko :-D.
    juz ci powiedzialem... jestes zwyklym nierozgarnietym p-a-j-a-c-e-m I nie bedzies zmi mowil co mam pisac i gdzie chodzic
    Dnia 2022-01-21 o godz. 15:10 ~hmm napisał(a):
    > juz ci powiedzialem... jestes zwyklym nierozgarnietym p-a-j-a-c-e-m I nie bedzies zmi mowil co mam pisac i gdzie chodzic

Cmoknij wujka w pompkę :-D.
  • Re: Czas na pożegnania Autor: ~J-23 [83.28.217.*]
    Dnia 2022-01-21 o godz. 15:10 ~hmm napisał(a):
    > juz ci powiedzialem... jestes zwyklym nierozgarnietym p-a-j-a-c-e-m I nie bedzies zmi mowil co mam pisac i gdzie chodzic

Eeeeee
    zgadzam sie j.w. , ale ja widziałem ludków co to dla paru groszy pisali już gorsze bzdury i niedorzeczności jak np. wciskanie WSZYSTKIM na siłę 4 MASS , czy BRAS,....
    wcpunk się idealnie nadaje do Pawilonu Nr 5 czy 6 Szp. WOLSKIEGO - a najlepiej do obu razem , a jeszcze lepszym rozwiązaniem byłaby placówka przy ul. Sobieskiego , nie może tego zrozumieć , że na innych akcjach oprócz snw też daje sie zarobić i to wielokrotnie lepiej niż na lubelskim holdzie

Ps.
    Tak szczerze to liczyłem , że 'perełka' dzis sie 'lepiej ' posypie , nie dlatego , że mam zamiar wejść

Dnia 2022-01-21 o godz. 16:48 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-01-21 o godz. 15:10 ~hmm napisał(a):
    > > juz ci powiedzialem... jestes zwyklym nierozgarnietym p-a-j-a-c-e-m I nie bedzies zmi mowil co mam pisac i gdzie chodzic
    >
    > Eeeeee
    > zgadzam sie j.w. , ale ja widziałem ludków co to dla paru groszy pisali już gorsze bzdury i niedorzeczności jak np. wciskanie WSZYSTKIM na siłę 4 MASS , czy BRAS,....
    > wcpunk się idealnie nadaje do Pawilonu Nr 5 czy 6 Szp. WOLSKIEGO - a najlepiej do obu razem , a jeszcze lepszym rozwiązaniem byłaby placówka przy ul. Sobieskiego , nie może tego zrozumieć , że na innych akcjach oprócz snw też daje sie zarobić i to wielokrotnie lepiej niż na lubelskim holdzie
    >
    > Ps.
    > Tak szczerze to liczyłem , że 'perełka' dzis sie 'lepiej ' posypie , nie dlatego , że mam zamiar wejść
    >

Widzę scett u ciebie efekty uboczne trzeciej dawki :-). Co będzie po czwartej?
  • Re: Czas na pożegnania Autor: ~J-23 [31.61.236.*]
    Dnia 2022-01-21 o godz. 17:52 cmpunk napisał(a):
    > Widzę scett u ciebie efekty uboczne trzeciej dawki :-). Co będzie po czwartej?

cempuś martw się lepiej co będzie po 3 , po 4 i po PIĄTEJ fali korekcyjnej na snw ,....

pamiętasz jeszcze swój "proroczy" wpis o "uwalaniu" kursu ??
    uwalanie kursu na snw , to specjalność "zakładu" jak na razie 'marne' 6%
    wtedy były małe obroty , teraz obroty jak na tego śmiecia całkiem całkiem i cały czas na wstecznym ,...

Ps.
    a w USA znów soczysta czerwień i możesz się pośmiać znów ,.....
    HAHHhahhahhahhaaaa

Autor: cmpunk [31.61.230.*] 2022-01-07 13:44
    Opublikowano przy kursie:  1,78 zł , zmiana od tamtej pory: -6,29%
    Re: według teorii Elliotta- 2 fala (korekcyjna) ?
    I szybciutko uwalanie kursu na małych obrotach.

Dnia 2022-01-21 o godz. 21:44 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-01-21 o godz. 17:52 cmpunk napisał(a):
    > > Widzę scett u ciebie efekty uboczne trzeciej dawki :-). Co będzie po czwartej?
    >
    > cempuś martw się lepiej co będzie po 3 , po 4 i po PIĄTEJ fali korekcyjnej na snw ,....
    >
    > pamiętasz jeszcze swój "proroczy" wpis o "uwalaniu" kursu ??
    > uwalanie kursu na snw , to specjalność "zakładu" jak na razie 'marne' 6%
    > wtedy były małe obroty , teraz obroty jak na tego śmiecia całkiem całkiem i cały czas na wstecznym ,...
    >
    > Ps.
    > a w USA znów soczysta czerwień i możesz się pośmiać znów ,.....
    > HAHHhahhahhahhaaaa
    >
    > Autor: cmpunk [31.61.230.*] 2022-01-07 13:44
    > Opublikowano przy kursie:  1,78 zł , zmiana od tamtej pory: -6,29%
    > Re: według teorii Elliotta- 2 fala (korekcyjna) ?
    > I szybciutko uwalanie kursu na małych obrotach.
    >

W ostatnich sekundach było zwalenie kursu dziadowskim pakiecikiem, żeby za dobrze to nie wyglądało, ot, cała filozofia.
    Ty sobie lepiej popatrz, jakie uwalanko na Sferanecie :-). Tam to chyba jedna osoba sama ze sobą gra, takie zainteresowanie, aż z kapci wyrywa :-D.
    A ty i Twoi koledzy cały czas mówicie Nam co mamy zrobić...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [193.192.177.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
SANWIL -2,05% 1,43 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.