Pierwszy raz w historii spółki na interwale miesięcznym kurs przebił od dołu i zamknął się powyżej średniej stu sesyjnej ! Wcześniej dwanaście lat twmu w lutym 2009r kurs przebił od góry i zamknął się poniżej stu sesyjnej i zjechał z 87zł na 1zł. AT mówi że jedziemy powoli do góry. Pozdrawiam :))
Technicznie to już od dawna wygląda super. Tylko troszkę zainteresowania i popytu + regularne info o gazowniach, wiatrakach i solarach i jedziemy z tymi schodkami...step by step:) A tak na marginesie jak już tu naganiam to też zerknijcie sobie na czarnego konia Rafako. To firma jak Fenix z popiołów. Układ już klepnięty i zaraz wchodzi nowy inwestor + setki pomocowych melonów z naszych podatków. Tam też zaraz SkyIs The Limit. Ale to tak na marginesie:)
Ja twierdzę ,że jak ktoś bedzie chciał kupic 100K akcji to nie uda mu sie to w pełni z 4 z przodu. Uwązam ze są mocno wykupione. Kto nie zaczerpnął wiaderkiem na ostatniej korekcie bedzie musiał sie spieszyć
Muszę wszystkich przeprosić za pomyłkę co do AT. Pokiełbasiło mi się że ostatnia sesja miesiąca była w piątek a ostatnia jest jutro czyli w poniedziałek ;) Ale jeśli kurs zamknie się jutro powyżej 4.11zł to wątek będzie aktualny. Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam za pomyłkę.
Ciekawe, jaki będzie odbiór raportu ? Wg mnie marazmu cd, wiec przedział 4-4,20 zł zostanie na dłużej. Do kolejnego espi z kontraktem ? Trochę łudzę się, że podobnie jak na Erbudzie i tutaj wreszcie nastąpi przełom.